2777
2789

دختر من از بدو تولد تا دوسالگی داشت

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا الرژیش تا دو زادیتن میدادم و مواد جدید تست میکردم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من برا الرژیش تا دو زادیتن میدادم و مواد جدید تست میکردم

به منم دادن ولی بدنش پاپول زدفقط دوماه سیتریزین دادم هیچ فرقی نکردالانم وزنش ۸ونیمه چه غذایی بدم وزنش بالابره ضررم نکنه؟

کلی منع خوراکی داده بهم خودم شدم پوست و استخون از بس نباید بخورم غیر از محصولات گاوی ب کنجد نارگیل انگور و شیره اش خرما کیک و بیسکوییت نارنگی و پرتقال و لیمو قارچ و ذرت و کلی چیزای دیگه حساسه😣تا وقتی رعایت کنم حالش خوبه وگرنه مدفوعش با خون یکی میشه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
به منم دادن ولی بدنش پاپول زدفقط دوماه سیتریزین دادم هیچ فرقی نکردالانم وزنش ۸ونیمه چه غذایی بدم وزن ...

ماهیچه بنداز تو شیشه مربایی بعد شیشه رو درش رو ببند هیج ابی هم اضافه نکن و شیشه رو بذار تو قابلمه ی آبجوش و بذار ماهیچه ابش در بیاد 

ابشو هروز بده بخوره وزنش زیاد میشه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
کلی منع خوراکی داده بهم خودم شدم پوست و استخون از بس نباید بخورم غیر از محصولات گاوی ب کنجد نارگیل ا ...

منم فقط استخونم مونده بس که هیچی نمیخورم ولی نمیدونم ک چطوری بفهمم همیشم بعدمدفوع اطراف مقعدش قرمزمیشه 

ماهیچه بنداز تو شیشه مربایی بعد شیشه رو درش رو ببند هیج ابی هم اضافه نکن و شیشه رو بذار تو قابلمه ی ...

آخه من بهش گوشت نمیدم کلاب محصولات گاوی واکنش نشون میده این کاروبکنم ضررنمیکنه تاجایی ک خودن میدوتم ب عدس هویج نارگیل تخم مرغ آجیل وکلی چیزای دیگم حساسه بخدادارم دیوونه میشم

ب نظرتون چیکارکنم تست پوستیشم چیزی مشخص نکرد؟

ماهیچه گوسفندی بده اون مشکلی نداره.دختر منم از اول الرژی داشت دقیقا وضع شماها رو دارم. به پروتیین گاوی ماهی سویا پیاز سیر  تخم مرغ گوجه فرنگی بادوم و گردو و اجیل و سبزی ها منهای جعفری و گشنیز عدس گندم جو و غلات و موز و پرتقال و همه میوه ها به جز سیب زرد و گل و گیاه و عسل و هرچیزی که به گل و گیاه مربوط باشه مثلا مربای گل تخمه افتابگردان به گرد و غبارو فرش و پتو و پشم و خز .... به هرچی که فکر کنید. الان هفت و نیم ماهش.

دکتر کم کم داره مواد غذایی که میخوریم رو بیشتر میکنه مثلا من حبوبات کشمش و خرما رو دارم استفاده میکنم.

واقعا خسته کننده است.

ماهیچه گوسفندی بده اون مشکلی نداره.دختر منم از اول الرژی داشت دقیقا وضع شماها رو دارم. به پروتیین گا ...

برامنم خیلی سخته تقریباخیلی چیزارومیدم بهش نمیسازه لحافشونخی کردم علاوه براون گفتن ک اگزمام داره خیلی رژیم گرفتم بهش هیچی نمیدم بخداخسته شدم وقتیم مدفو ع میکنه اطراف مقعدش همیشه قرمزش میشه شیرخودمم انقدکنه سیرش نمیکنه خیلی لاغره 

برامنم خیلی سخته تقریباخیلی چیزارومیدم بهش نمیسازه لحافشونخی کردم علاوه براون گفتن ک اگزمام داره خیل ...

واکنشهای پوستیه بدن بچه شماچطوریه ؟بی قراریم میکنه بهونه بگیره