2777
2789

خانوما......چراکسی منوراهنمایی نمیکنه من میتونم شیرخشک بدم چه مارکی ب خاطرالرژیش میگما؟دکترخوب چی سراغ دارین پیش قره گوزلوودکترپروانه بردم نتیجه نگرفتم توروخداکمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برامنم خیلی سخته تقریباخیلی چیزارومیدم بهش نمیسازه لحافشونخی کردم علاوه براون گفتن ک اگزمام داره خیل ...

برا دختر منم دور مقعدش میسوزه و حالت زخم پیدا میکنه براش پماد کالندولا نوشته استفاده میکنم بهتر میشه.

اگزما هم داره. بیرون برم و رعایت نکنم بدتر میشه. لپ هاش و چونه اش دونه های ریز میزنه که مثل سوختگی هی قرمز میشه . گاهی ام کنار زانوها آرنج یا روی قفسه سینه اش. 

دائم با وازلین غیرمعطر چربش میکنم. حمومم اصلا صابون و شامپو نمیزنم با آب خالی میشورم. خودمم عطر و مواد شیمیایی و معطرآرایشی استفاده نمیکنم. 

تا حد امکان هم از کسایی که این موارد رو رعایت نمیکنن میخوام بچه رو بغل نکنن. البته اگه شعورشون برسه....

خانوما......چراکسی منوراهنمایی نمیکنه من میتونم شیرخشک بدم چه مارکی ب خاطرالرژیش میگما؟دکترخوب چی سر ...

عزیزم شیر خشک بدتر. نه من پیش هر دکتری رفتم گفت اصلا شیرخودتو قطع نکن. همه شیر خشک ها پایه پروتیین گاوی دارن که بچه ها بهش خیلی حساسیت دارن وقتی ام اونو تغییر بدن شیر بدمزه میشه. برا همین شیر مادر راحت تر کنترل میشه. به خدا من خودم قبل حاملگی 60 کیلو بودم الان شدم 49.

یعنی شده از زور گشنگی و کلافگی به گریه افتادم که ای خدا الان من چی بخورم دارم میمیرم از گشنگی....

درکت میکنم. اگرم کسی راهنمایی نمیده واسه این که راهی نداره.

من تبریزم میبرم پیش خانم دکتر صادقی شبستری. ازش خیلی راضی ام. خوب گوش میده و همه چی رو خوب به آدم توضیح میده و جواب سوالاتو میده.

ولی خیلی شلوغ.

واکنشهای پوستیه بدن بچه شماچطوریه ؟بی قراریم میکنه بهونه بگیره

بله به شدت بیقراری میکرد الان کمی بهتر شده یعنی تو 24 ساعت جمعا 6 ساعت نمیخوابید اسهال داشت. مدفوعش خونی بود. دلپیچه داشت.

اشکی میریخت جیگر شمر آب میشد....

تو خواب همه اش پیچ میخورد کلافه بود الانم کم و بیشاین مشکل رو داره. یعنی تو خواب ناله میکنه. بیقرار . هی به خودش میپیچه. 

برا دختر من یه پودر داده ام اس دی . یه دونه ام شربت شتیریزین. موندم با اینهمه رعایت و شربت وضعش این اگه اینا نبود بچه ام طفلی لابد تلف میشد  

برامنم خیلی سخته تقریباخیلی چیزارومیدم بهش نمیسازه لحافشونخی کردم علاوه براون گفتن ک اگزمام داره خیل ...

نخی کردن لحاف کافی نیست ها. باید توش پشم و پنبه نباشه. باید الیاف ضد حساسیت بگیری. دکتر دخترم که به ما اینطوری گفتن. 

خداروشکرک کسی بچش الرژی نداره اخه کسی منوراهنمایی نمیکنه

خانومی ما خودمون به کسی نیاز داریم ما رو راهنمایی کنه. همه مثل همیم. من تو تموم تاپیک های حساسیت میگردم و هی تو نت هم مطلب میخونم ولی چیزی چاره ای پیدا نمیکنم. 

من همه چیزایی ک دکتراگفتن انجام دادم همیشه بدنشوروغن زیتون میزنم لیف نمیکشم ولی بازجوش میزنه فقط میزانش کم میشه دوباره میخام ببرمش تست پوستی ،متخصص گوارش چون چن ماهه رشدنکرده

توشهرمااصلامتخصص نیست منم ۴۸کیلوشدم خودم خجالت میکشم بعضی وقتاانقدگرسنه میمونم حالم بدمیشه توام وازلین نزن من همه پماداروامتحان کردم فایده نداشت فقط باروغن زیتون خوبش میکنم ب جزخانواده خودم کسیم شرایطمودرک نمیکنه بگمم چیزی ندیدبغل نکنیدناراحت میشن بخداخیلی سخته بریزی توخودتونتونی بگی ک دلیل لاغریه خودتوبچت چیه

سمانه جان ازمن میشنوی فقط رژیمورعایت کن پماداپوستشونازک میکنن شربت سیتریزینم خیلی خوب نیست ندی بهتره چون برامعده کوچیکش ضررداره منکه وقتی سیتریزین میدادم پاپولوکهیرمیزدقطع کردم خوب شدفقط جوش ریزمیزنه ب جزوقتی ک پشه نیشش بزنه کهیرش شروع میشه

نمیخام شیرخودموقطع کنم میخام کمکی بدم یه کم رشدکنه چن ماهه وزنش بالانرفته چشاش گودرفته جیگرم واسش کباب میشه ،دکترگف ببرقزوین شیرخشک نیوکیت بدن کنارشیرخودت کمکت میکنه ،دردم یکی نیست که انقدم بدغذاس چیزایی ک ضررنمیکنه ب زورمیدم نمیخوره