2777
2789

اسلنگ‌های عمومی و پرکاربرد:

· Slay: یعنی یه کاری رو عالی انجام دادن. "او امروز توی اجرا slay کرد."

· Cap / No Cap: «Cap» دروغه. «No Cap» یعنی "راست می‌گم، شوخی نیست."

· "داری Cap میزنی!" (داری دروغ می‌گی!)

· "این ماشینو ۱۰۰ تومن خریدم، No Cap." (شوخی نیست)

· Based: به آدمی می‌گن که عقایدش رو صادقانه و بدون ترس می‌گه، یا کارش رو خیلی قوی انجام می‌ده. "نظرت در مورد اون فیلم چیه؟ — Based بود!"

· Main Character Energy (انرژی شخصیت اصلی): به کسی می‌گن که طوری رفتار می‌کنه انگار قهرمان داستان خودشه و اعتماد به نفس بالایی داره.

· GOAT: مخفف "Greatest Of All Time" (بهترین در تمام دوران). "مسی GOAT فوتباله."

· Flex: پز دادن یا نشون دادن دارایی/مهارت. "داشت با ماشین جدیدش Flex می‌کرد."

· Vibe / Vibing: «Vibe» یعنی حال و هوا. «Vibing» یعنی داشتن یه حال خوب یا هماهنگ بودن با چیزی.

· "این کافه Vibe خوبی داره."

· "داشتم با موزیک Vibing میکردم."

· Sus: مخفف "Suspicious" (مشکوک). از بازی Among Us معروف شد. "رفتارش خیلی Sus بود."

· Bet: یعنی "حله"، "قبول"، "اوکی". " individual individual individual فردا میبینمت. — Bet."

· Salty: عصبی یا ناراحت بودن از یه چیزی، معمولاً بخاطر یه باخت یا توهین. "باختی Salty نشو."

· Ghost / Ghosting: قطع کردن ناگهانی و کامل همه ارتباط (بی‌جواب گذاشتن پیام، تماس و...).

· Ship (از Relationship): وقتی دو نفر (مثلاً دو سلبریتی یا دوستات) رو با هم دوس داری و امید داری باهم باشن. "من این دو رو Ship می‌کنم."

· Stan: طرفدار پر و پا قرص و گاهی افراطی یه چیز یا کسی. (از آهنگ امینم به اسم "Stan" گرفته شده).

· Rizz: مخفف "Charisma" (کاریزما). یعنی توانایی جذب کردن بقیه، مخصوصاً در رابطه عاشقانه. "او Rizz داره."

اسلنگ‌های مربوط به ظاهر و مد (مثل Drip):

· Drip: همون مدل و استایلی که داری. "Dripت امروز خیلی باحاله." (همون "پَش" خودمون!)

· Fit: مخفف "Outfit" (ست لباس). "Fit جدیدت خفنه!"

· Fire / Lit: خیلی باحال، عالی، داغ. "این آهنگ Fire هستش." / "پارتی خیلی Lit بود."

· Extra: کسی که زیادی تظاهر می‌کنه یا کاراش رو زیادی بزرگ می‌کنه. "برای یه عکس ساده چرا اینقدر Extra می‌شی؟"

اسلنگ‌های اینترنتی و مختصرنویسی (مثل 411):

· FOMO: مخفف "Fear Of Missing Out" (ترس از دست دادن). یعنی استرسی که وقتی می‌بینی بقیه دارن به چیزایی که تو نیستی می‌رن یا انجام می‌دن.

· TFW: مخفف "That Feeling When" (اون حس وقتی که...). معمولاً با یه میم استفاده می‌شه.

· IRL: مخفف "In Real Life" (در زندگی واقعی).

· Low-key / High-key: «Low-key» یعنی به صورت پنهانی یا کم‌رنگ. «High-key» یعنی آشکارا و کامل.

· "من Low-key ازش خوشم میاد."

· "High-key عاشق این فیلمم."

· AF: مخفف "As F**k" (به شدت، خیلی). "خسته‌ام AF." (تو صحبت محاوره می‌گن "ای ف")

---

یه نکته مهم: اسلنگ‌ها خیلی زود قدیمی می‌شن! اگه می‌خوای همیشه به روز باشی، بهترین کار اینه که تو کامنت‌های پست‌های اینستاگرامی سلبریتی‌های خارجی یا صفحات معروف میم، چشمت رو باز کنی و ببینی مردم چطور حرف می‌زنن.

امیدوارم مفید باشه! حالا تو هم No Cap یه آدم Based با Rizz بالا هستی که Vibe خوبی داره! 😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.