2777
2789
عنوان

من خیلی حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 34 پست
همین دیگه. هی میگم مگه چند سال قراره عمر کنم چرا نباید مثل فلانی باشم

خب ی لحظه فک کن مگ میخوایم چیکار کنیم فلانی ب فرض داره ما نداشته باشیم ب چ درد میخوره الان داشته باشه فلانی آخر و عاقبت هممون می‌میریم چرا نباید شاد باشیم بی خیال از داشته هات لذت ببر  ما نهایت 100 دیگ هیچکدوممون تو این دنیا نیستیم اونی ک داشتت و نداشت آخر میره  من بخوام غصه چیزی رو بخورم وقتی ب همی فک میکنم دیگ آروم میشم 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دارم اذیت میشم. دست خودم نیست واقعا ‌.بخدا آدم بدی نیستم.

سلام  باید پیش دکترو مشاور مخصوص همین مشکل برید ، تنها چیزی که به ذهنم رسید اینکه تا جایی که میتونید با افراد بالاتر و کسایی که چیزهای رو بیشتر از تودارن سمتشون نری  که بگی اون چقدر پول و ثروت داره ماشین داره تیپش فلان و موبایلش فلان ،.... بیشتر به نظرم ژنتیک باشه دیدم مثلا چهارتا خواهر هرچهارتا هم مثل هم اگه یکیشون یه خورده طلا بخره اون سه تا دیگه به بیست جهار ساعت نمیزارن برسه خریدن ، ماشین همینطور لوازم خونه همینطورهمه چی حتی تعداد فرزند هموشون دوتا اونهم یه دختر یه پسر دقت کن حتی جنسیت فرزند شوهراشون هم همشون همین و خسیس و  بخیل .این خصلت خوبی نیست میگن حسود نیاسود  من خودم شخصا خیلی خیلی بدم میاد از حسادت و خساست، حالا باز شما خوب هستید  خسیس و بخیل دور از جون نیستید  چیزهای دیگه نیستید همینکه مهربان هستید بازم از خیلی ها بهتر هستید  ، سعی کن  بیشتر نشه چون فکر میکنم هرچی سن بیشتر بشه این موضوع حاد تر میشه. 

سلام باید پیش دکترو مشاور مخصوص همین مشکل برید ، تنها چیزی که به ذهنم رسید اینکه تا جایی که میتونید ...

نمیدونم ولی فکر نکنم ژنتیک باشه آخه خوانوادم حسود نیستن اصن. فقط من اینجوری ام

نمیدونم ولی فکر نکنم ژنتیک باشه آخه خوانوادم حسود نیستن اصن. فقط من اینجوری ام

من بر اساس اون خانواده گفتم همشون هستن هم حسود هم بخیل ،  اصلا کل خانوادشون همینن  خاله و عمه و دایی و عمو  بچه هاشون هم همینطور بار میان،  حسادت شخص به کسی آسیب نمیرسونه فقط به خود شخص آسیب میزنه و از درون آدمو افسرده و پژمرده میکنه و جلوی خیلی از پیشرفتاها و لذت رو میگیره  به خودت اهمیت بده  و همیشه شاد و خوشحال باش  نذار حسرت چیزی به دلت بمونه اگه داری استفاده کن اگه نداری سعی کن به دست بیاری  ،،،،،.