2777
2789
عنوان

من خیلی حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتماد به نفست کمه .خوبیای خودتو نمیبینی حتما یه جاهایی ارجحیت داری اونو نمیبینی

آره اعتماد به نفسم خیلی کمه و واقعا تو همه چی بدم. برا همین انقدر همه اینو و اونو زدن تو سرم اینجوری شدم

عزیز سعی کن بیشتر روی کارا و موفقیتهای خودت تمرکز و فوکوس کنی و سَبُک سنگینشون کن ، معمولا حسادت از مقایسه کردن میاد سعی کن مقایسه رو بزاری کنار و خودتو با قبلت مقایسه کنی و تلاش کنی برا بهتر شدن و موفقیت های بیشتر🌱

آره اعتماد به نفسم خیلی کمه و واقعا تو همه چی بدم. برا همین انقدر همه اینو و اونو زدن تو سرم اینجوری ...

آره اطرافیان خیلی مهم هستن .شوهر من نمیزاره ماشین بخرم عقده ای شدم در این مورد حسادت میکنم دروغ چرا

این حرفو نزن ، یه کمک کوچولو کردن به بقیه میدونی چقدر حس به درد بخور بودن و مفید بودن میده به آدم؟

به بقیه نمیخوام کمک کنم. به خودم بتونم کمک کنم بقیه پیش کشم.  واسه خودمم نمیتونم کاری کنم آخه 

دست خودم نیست خب. اصن قلبم تند تند میزنه میخواد منفجر شه از حسودی بعضی وقتا

یچی بگم یکی هم بود اینجا دختره اینقد حسود بود چش نداشت خوشبختی یکی رو ببینه دختره مجرد بود خیلی دوس داشت ازدواج کنه ولی وقتی  دید همسنای خدش ازدواج میکنن خونواده تشکیل داده سرکارن موفقن از حسودی دست ب هرکاری میزد مثلا دختره میخواس ازدواج کنه از حسودی شماره خواستگار دختره رو گیر میوورد زنگ میزد خیلی بدگویی دختره رو میگف یعنی تا این حد حسادت داشت  آخر هم تحمل نداشت خودکشی کرد  حواست باشه بهت آسیب نزنه حسودی هم یجایی خوبه  جایی ک بخوای پیشرفت کنی ولی تا وقتی ک از حدش تجاوز نکنه 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

منم فکر کنم مثل اون دختره شه آخر عاقبتم

وای خدا نکنه زندگی کن مگ میخوایم چن سال عمر کنیم 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن