2777
2789

هیچکس خوب مطلق نیست..

هممون دروغ میگیم و کارایی که مناسب نیستن رو انجام میدیم

ولی خب اینکه خودت بدونی زشته و سعی کنی انجام ندی کجا، اینکه قصد ترک نداشته باشی کجا

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

یه کدومش رو ترک کن ، یه قدم ساده برای بهبود و رشد شخصیت خودت بردار 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس خوب مطلق نیست..هممون دروغ میگیم و کارایی که مناسب نیستن رو انجام میدیمولی خب اینکه خودت بدونی ...

عذاب وجدان دارم ولی کنترل کردن اتفاقایی که داره میوفته و لج کردنام دست خودم نیست

به خیال میخوام شرایطو درست کنم انگار بدتر میشه

یجوری میرم که انگار از همون اول نبودم.

کاش منم اینطور بودم...الان چندین وقته، حالم از سادگی و خوب بودن احمقانه خودم به هم میخوره😭تو این دوره زمونه دیگه صداقت و مهربونی ارزش نیست،اتفاقا شده ضدارزش

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
کاش منم اینطور بودم...الان چندین وقته، حالم از سادگی و خوب بودن احمقانه خودم به هم میخوره😭تو این دو ...

منم سادم و کارایی که میکنم از روی سادگیمه

منم دقیقا همین حسو دارم

مم اصلا بنده خوبی برای خدا نیستم

احساس میکنم ازش دور شدم

نمازام به موقع نیست

غیبت هم میکنم و دقیقا همین امروز اجازه اینو دادم دوستام عکس دورهمی مون رو که من موهای سرم پیدا بود رو استوری کنن واقعا احساس میکنم مم به گناه کارم

و دلم گریه میخواد گریه زیااااد

دلم پیخواد خدامنو ببخشه

دلم مبخواد دوباره نگاهم کنه

عذاب وجدان دارم ولی کنترل کردن اتفاقایی که داره میوفته و لج کردنام دست خودم نیستبه خیال میخوام شرایط ...

باید سعی کنی

اگه بشه عادتت دیگه نمیتونی ترکشون کنی

از اینور هم مطمئن باش حقیقت هرچقدر بد باشه و ناراحت کننده یا هرچیز دیگه ای، گفتن حقیقت بهتر از دروغ و پنهون کاری هستش

چون اونجوری دو ضربه وارد میشه، هم تو دروغگو میشی هم اول و آخرش حقیقت رو میفهمن همه

لج کردن هم از چیزای کوچک شروع کن

سعی کن حتی اگه ناراحتت میکنه یا عصبیت قبول کنی بعضی چیز هارو و لج نکنی

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
باید سعی کنیاگه بشه عادتت دیگه نمیتونی ترکشون کنیاز اینور هم مطمئن باش حقیقت هرچقدر بد باشه و ناراحت ...

ولی دوباره میخوام دروغ بگم ایندفعه بزرگتر

مسئله این نیست

من دل شکوندم🤦🏻‍♀️نمیدونم چیکار کنم حلالیت بگیرم بعدش چجوری جبران کنم

ولی دوباره میخوام دروغ بگم ایندفعه بزرگترمسئله این نیستمن دل شکوندم🤦🏻‍♀️نمیدونم چیکار کنم حلالیت ب ...

😂😂دستت درد نکنه

به این فکر کن آسیبی که زدی چه شکلی بود..

اگه غرورشو پیش همه خرد کردی باید پیش همه طلب بخشش کنی

ازش حلالیت رو بخوا و از خودش بپرس،بگو حاضرم جبران کنم هرجور که بگی