2777
2789
عنوان

از من به شماها نصیحت

172 بازدید | 9 پست

اگه درونگرا هستید تو خواستگاری سنتی به هیچ وجه این رو بیان نکنید به هیچ وجههه

میدونید تصور اکثریت از درونگرا بودن چیه؟

اینکه شما آدمی هستید که هیچ دوست صمیمی ندارید،اصلا حرف نمیزنید،همش غمگین گوشه خونه نشستید،نه رفت و آمدی میکنید نه خوشتون میاد آدمی رو ببینید و شخصیت کاملا ضداجتماعی دارید

البته که سنم به نصیحت نمیخوره ولی این چیزیه که متوجه شدم و دوست داشتم به شما بگم شاید کمک کننده باشه

هیچ نیازیم نیست دروغ بگید،اگه آرومید بگید،اگه رفت و آمد دوست ندارید بگید اما این لفظ درونگرا مجموعه این مفهوم رو براشون تداعی میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل از اونجایی شروع شد ک ادمای مضطرب ، ضد اجتماعی ، افسرده ، منزوی و بی اعتماد بنفس گفتن ما درونگراییم ، درونگرا زمییییین تا اسمون با اینا فرق داره

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
منم یه بار خواستگارم بهم گفت درونگرا یعنی افسرده و غیراجتماعی دیگه؟و بعدش هار هار خندید😐

ملت خیلی عجیب شدن 

من یه خواستگار دارم خیلی پر انرژی و شاده بعد اطرافیانم میگن حواست باشه پسر سبکی نباشه 😑آخه شاد بودن با سبک بودن فرق داره 

من به دوستم گفتم تو درونگرایی یکجوووری بهش برخورد که انگار فحشش دادم😂

خیلیا معنی درونگرایی رو نمیدونن

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆