2777
2789

معدشون خالیه من الان ب بچم بروفن دادم ۶ ساعت دیگه دوباره باید بدم چجوری بدم؟مثلا میوفته ۶ صبح ک بچه پانمیشه چیزی بخوره

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گفت برای پایین اومدن تب استا و‌پروفنو باید نوبتی بدی ۴ساعت اول پروفن ۴ساعت بعدی استامینوفن.وگرنه پروفن خالی تبو پایین نمیاره.من اکثرا شبا شیاف میزدم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

قطره استا بده اون تایم

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

چیزی نمیشه نترس من که مجبوری میدم چون بچم مریض باشه هیچی نمیخوره پشت بندش یکم اب بده

عع دکتر همیشه میگه با آبمیوه بده امشب از دکتر داروخونه پرسیدم گفت نه حتما باید یه چیز جامد باشه آخه ۵ صبح چطور چیز جامد بدم بخوره اونم تو تب ک بچه بی حاله

والا دختر من تب که میکرد استامینوفن که میدادم پایین می اومد چند روز طول میکشید،بعد یه بار شیاف دیکلوفناک دکتر داد ۵۰،گفت نصف کن گذاشتم کلا حتی مریضیشم خوب شده خودم برگام ریخته بود،اینبارم تا تب کرد. گذاشتم حتی مریضیشم خوب شد اصلا یک چیزی!!!میگه شیاف فقط برای درد و تب نیست؟بچه تون چند سالشه؟یک شیاف ۵۰ نصف کن بذار بعد نیم ساعت قطع میشه تبش

عع دکتر همیشه میگه با آبمیوه بده امشب از دکتر داروخونه پرسیدم گفت نه حتما باید یه چیز جامد باشه آخه ...

پسر منم تب داره هم سرفه 😢

بیدارش کنم یکم آبمیوه بده بهش بعد بده

دختر و پسر نازم فرشته های زندگی من 

دکتر گفت برای پایین اومدن تب استا و‌پروفنو باید نوبتی بدی ۴ساعت اول پروفن ۴ساعت بعدی استامینوفن.وگرن ...

شیاف دارم ولی بروفن بهتر میاره پایین تو شیاف هم خودشو سفت می گیره دهنم و سرویس می کنه