حساسیت زیاد نشون نده من یه دستم پاک کن بود تا یه ذره بد مینوشت پاک میکردم دو هفته از مدرسه گذشت دیدم وسواسی شده بچه تا یه کوچولو مینویسه پاک میکنه که قشنگ بنویسه دیگه به خودم آمدم رویه ام رو تغییر دادم الان خداروشکر خوب مینویسه ولی وسواس نداره دیگه بچه اولم انقدر بهش سخت میگرفتم کلاس اول بردنش برای مسابقات خط از بس خوش خط بود ولی همیشه میگه مادر خیلی به من اذیت کردید نسبت به بچه های بعدی و ازم ناراحته شدیدا و از دلش بیرون نمیاد لطفا حساسیت نشون نده من تجربه هام رو گفتم بهتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
روی برگه جدا بده تمرین کنه بعد تو دفتر مشقش خوب بنویسه
بگو همش یه اندازه بنویس
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
عزیزم به خاطر خودت و بچه میگم من خیلی حساس بودم رو تمیزی و خط و ...آخرش دلخوری شدید بچه ام نصیبم شد که الان که ماشالا بزرگه هنوز ازم ناراحته و میگه نمیبخشمتون از بس دعواش میکردم بچه های بعدی آرومتر شدم و راحت تر با درس هاش کنار میام یه چیز که خیلی مؤثره تشویق هست من هر وقت داد و بیداد میکردم خطش بد تر بود ولی وقتی میگفتم وای چه قشنگ نوشتی معجزه وار خط بعدی رو قشنگ مینوشت فقط تشویق جوابه حتی شده الکی تشویق کنید به خدا بهتر از هر دعوایی جواب میده
اینم همش دفتر بچمو میندازه وسط کلاس یا بچمو میندازه از کلاس بیرونانداتش میز اخر تک نفری
وا اینمشکل داره
کلاسش عوض کن
و وقتی دخترت مشق مینویسه بالاسرش واینسا نا محسوس بگو بنویس اینکارو کنم برگردمکم کمبزار مستقل بشه
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم