بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز الان ی صفحه دیگه از دست خطش نوشتم بنطرت چیکار کنم درسته؟هر کدوم این صفحات نصفشو خودم نوشتم برای ...
اصلا ننویس خودت مگرنه تا آخر بدبخت ت میکنه و وابسته میشه بگو معلم میفهمه من نوشتم و اخراجت میکنن دستش را با خمیر بازی و گل رس تقویت کن وسط مشق نوشتن دستش را ماساژ بده براش مداد گرد نخر مداد سه گوش برای کلاس اول بهتره اصلا دعوا نکن من تجربه کردم و دیدم خیلی بدتره استرس به بچه ندید فقط تشویق و تشویق
اره بچم پیش چشم بچه های دیگه ابله هستمنم خیلی خسته ام از دستشزندگیمم پاشیده دیگه اعصابش ندارم
من بچه اولم مدرسه دولتی بود معلم بی ادب و وحشی داشت رفتم مدرسه رو سرش خراب کردم مدیر از مون عذر خواهی کرد بچه دومم غیر دولتی میره اونجا معلم هامیگن کدوم بچه دیدین بزرگ بشه نتونه خوب بنویسه و آخرش یاد نگیره همه دیر یا زود یاد میگیرن و استرس به کودک ندید خیلی زیاد بچه ها رو تشویق میکنن و اصلا جرات ندارن کوچکترین حرف و چیزی به بچه بزنن خداروشکر که تو فضای بدون تنش هست
بخدا مثل بچه ینیم و کارتن خاباس هر چی میگم گوش نمیده. حرصم میگیره
بخدا سن نداره مادر من دوران کنکورم سر درس خوندن اذیتم میکرد هنوز که هنوزه ازش دلخورم روانی شدم خیلی از ضعف اعصاب اللن و ریزش مو و مشکلاتم واسه اون موقعه س . با اینکه اینهمههه سال میگذره
بابا بلد نیستید یه چارتا کتاب بخونید مشورت بگیرید بچه رو روانی نکنید من با اینکه خودم دبستان خیلی درس خون بودم اما همیشه خطم زشت بود بزرگ شدم الان قشنگ شده