2777
2789
عنوان

کسی بچه کلاس اولی داره عکس دستخط کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 60 پست
مدرسه دولتی هست ؟؟؟حق نداره به بچه کلاس اولی اینجوری رفتار کنه

اره 

بچم پیش چشم بچه های دیگه ابله هست

منم خیلی خسته ام از دستش

زندگیمم پاشیده دیگه اعصابش ندارم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز الان ی صفحه دیگه از دست خطش نوشتم بنطرت چیکار کنم درسته؟هر کدوم این صفحات نصفشو خودم نوشتم برای ...

کتکش چرا میزنییییییییی 

نمیفهمم من بعضی مادرا رو 

بچس کوچیکه شخصیتشو باید شکل بدید نه اینکه بکوبیدش 

❤️‍🩹
عزیز الان ی صفحه دیگه از دست خطش نوشتم بنطرت چیکار کنم درسته؟هر کدوم این صفحات نصفشو خودم نوشتم برای ...

اصلا ننویس خودت مگرنه تا آخر بدبخت ت میکنه و وابسته میشه بگو معلم میفهمه من نوشتم و اخراجت میکنن دستش را با خمیر بازی و گل رس تقویت کن وسط مشق نوشتن دستش را ماساژ بده براش مداد گرد نخر مداد سه گوش برای کلاس اول بهتره اصلا دعوا نکن من تجربه کردم و دیدم خیلی بدتره استرس به بچه ندید فقط تشویق و تشویق

ای بابا گناه دارن طفلیا. همون از کلاس بیرون کردن روان بچه رو داغون میکنهسعی کن تو خونه بیشتر باهاش ک ...

ی دونه مینویسه برلی بعدی گریه میکنه ۲۰ دقیقه بعد دوباره مینویسه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

کتکش چرا میزنییییییییی نمیفهمم من بعضی مادرا رو بچس کوچیکه شخصیتشو باید شکل بدید نه اینکه بکوبیدش

بخدا مثل بچه ینیم و کارتن خاباس 

هر چی میگم گوش نمیده. حرصم میگیره

اره بچم پیش چشم بچه های دیگه ابله هستمنم خیلی خسته ام از دستشزندگیمم پاشیده دیگه اعصابش ندارم

من بچه اولم مدرسه دولتی بود معلم بی ادب و وحشی داشت رفتم مدرسه رو سرش خراب کردم مدیر از مون عذر خواهی کرد بچه دومم غیر دولتی میره اونجا معلم هامیگن  کدوم بچه دیدین بزرگ بشه نتونه خوب بنویسه و آخرش یاد نگیره همه دیر یا زود یاد میگیرن و استرس به کودک ندید خیلی زیاد بچه ها رو تشویق میکنن و اصلا جرات ندارن کوچکترین حرف و چیزی به بچه بزنن خداروشکر که تو فضای بدون تنش هست 

بخدا مثل بچه ینیم و کارتن خاباس هر چی میگم گوش نمیده. حرصم میگیره

بخدا سن نداره مادر من دوران کنکورم سر درس خوندن اذیتم میکرد هنوز که هنوزه ازش دلخورم روانی شدم خیلی از ضعف اعصاب اللن و ریزش مو و مشکلاتم واسه اون موقعه س . با اینکه اینهمههه سال میگذره 

بابا بلد نیستید یه چارتا کتاب بخونید مشورت بگیرید بچه رو روانی نکنید من با اینکه خودم دبستان خیلی درس خون بودم اما همیشه خطم زشت بود بزرگ شدم الان قشنگ شده 

❤️‍🩹
بخدا مثل بچه ینیم و کارتن خاباس هر چی میگم گوش نمیده. حرصم میگیره

یه مدت رویه رو عوض کن آرام آرام با لحن خوب بشین کنارش ولی اصلا خودتون ننویسید یه حرف که قشنگ مینویسه کلی ذوق کنید به خدا بعدی ها هم خوب مینویسه 

عزیزم با وعده وعید باهاش تا کن 

براش ستاره یا برچسب های خوشگل بگیر 

هر کلمه ای که زیبا نوشت یک ستاره کنار دفترش بچسبون 

یا رو یه کاغذ جدا 

بگو هر وقت ستاره هات زیاد شد برات چیزی میگیرم

اللهم عجل لولیک الفرج
من بچه اولم مدرسه دولتی بود معلم بی ادب و وحشی داشت رفتم مدرسه رو سرش خراب کردم مدیر از مون عذر خواه ...

حرفتون درسته عیرانتفاعی بچه رو چشم نگه میدارن

شانس بچه زندگزم پاشید 

میخاستم اصلا مدرسه نفرستمش

فرم نگرفتم حتی براش لوازم نخریدم

دفتر نخریدم

ه  روز ب چه کنم چ کم مدرسه فرستادنمشم چون ۳تا ایستگاه اتوبوس پیاده روی داره تا مدرسش

و نزدیکترم مدرسه ایز نیس

واقعا روانی هستی. برو خودتو به دکتر نشون بده. بچه رو به خاطر یه دستخط کتک میزنی و با افتخار تعریف ...

چیکار کنم نمینکیسه بخدا معلم ۳زنگ از ۴رنگ اینو میفرسته دم دفتر