2777
2789
عنوان

قرص ضد افسردگی

176 بازدید | 19 پست

اوضاع روحیم به شدت خرابه دنیا رو سرم خراب شده کل زندگیم‌ بهم ریخته ، ۱۹ سالمه اما از ۱۴ سالگیم به ی سری دلایل گاهی اوقات افسردگی سراغم میاد و چند ماه ذهنم کامل بهم میریزه پشت کنکور هم موندم چیزی که اصلا فکرشو نمیکردم مشکلات خانوادگی و روحی خودم کم بود الان کنکور هم اعصاب و راونمو خراب کرده ، اصلا نمیدونم باید چکار کنم انگار تو مغزم عروسیه فکر همه چی داره نابودم میکنه ، پدرم به شدت کنترلم میکنه داد و بیداد میکنه 😭 ازون گذشته کل خانوادم به خاطر نتیجه بد کنکورم دارن آزارم میدن

ذهنم به شدت آشوبه ، یک ماهه اصلا دلم نمیخواد حتی با کسی حرف بزنم ولی دیگران دارن به بدترین شکل ممکن منو تحت فشار قرار میدن😭😣

لطفا اگر قرص خوبی میشناسین معرفی کنین ، تا حالا مصرف نکردم ولی الان واقعا اوضام داغونه میترسم بلایی سر خودم بیارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر عزیزم سراز خود مصرف نگن عوارض داره ..من خودم ب شخصه اصن دارو مصرف نمیکنم و مدیتیشن ذهنم رو مدیریت میکنم ..انتخاب با خودته 

نخور عزیزم مخصوصا بدون تجویز پزشک عوارص خودشو داره۳۰سالم وباخوردن قرص اروم میشم ولیی حافظم..

پیشنهاد مبکنم مدیتیشن رو شروع کنی و پیچ حسین اوا رو دنبال کنی هم ت پادکست) این نقطه (هم یو تیوبب هم انیستا هست 

نمیدونم چرامن میخوردم تپشش قلبب شدید گرفتم تا مرگ رفتم

حتما به شما نساخت .من دو هفته اول حالم افتضاح بود .گیجی  زیاد .بی قراری .استرس وحشتناک .اصلا انگار تو هوا بودم .بارها خواستم قطعش کنم .ولی شوهرم نمیزاشت بعد دوهفته یواش یواش خوبم کرد .البته من ۹ ماه مصرف کردم و قطع کردم 

پیشنهاد مبکنم مدیتیشن رو شروع کنی و پیچ حسین اوا رو دنبال کنی هم ت پادکست) این نقطه (هم یو تیوبب هم ...

دارمش عزیزم ولی بخاطر یسری مشکلات خواب وخوراکم رو ازم گرفته واقعا تمرکز ندارم دوستدارم حالم خوب بشه ولی انگاراراده ندارم 

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊

حتما به شما نساخت .من دو هفته اول حالم افتضاح بود .گیجی زیاد .بی قراری .استرس وحشتناک .اصلا انگار ت ...

وای یبارخوردم تاصبح تپشش قلب داشتم گفتم الان میمیرم منم ی حس بیقراری داشتم باخوردنش بدتربهم ریختم دکتر ی ارامبخش دیگ بهم داد

دارمش عزیزم ولی بخاطر یسری مشکلات خواب وخوراکم رو ازم گرفته واقعا تمرکز ندارم دوستدارم حالم خوب بشه ...

هنوز ب درک عمیق از زندگی نرسیدی ...حالت خوبم میشه گلم اراده ساختنی هست تمرینش کن هر روز برا خودت ی سری روتین بذار مث ورزش کردن و ژورنال کردن 

[QUOTE=398713959]وای یبارخوردم تاصبح تپشش قلب داشتم گفتم الان میمیرم منم ی حس بیقراری داشتم باخوردنش ...

زولپیدم ک یخورده ارومم میکنه مخصوصا خواب شبمو، یمدتم فلوکستین مصرف کردم همش خواب بودم دیگ استفاده نکردم منم افسردگی شدید گرفتم