2777
2789
عنوان

قرص ضد افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 19 پست
هنوز ب درک عمیق از زندگی نرسیدی ...حالت خوبم میشه گلم اراده ساختنی هست تمرینش کن هر روز برا خودت ی س ...

اگر بدونی تو چ جایی اززندگی هستم هزارفشارروانی روم کسی دیگ جای من بود ب مرگ فکرمیکرد ولی خب چاره ای ندارم میخوام خوب بشم چون خیلی اسیب دیدم، دکتر رضایی هم دارم ایشونم مدیتیشنای خوبی میزاره

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊

زولپیدم ک یخورده ارومم میکنه مخصوصا خواب شبمو، یمدتم فلوکستین مصرف کردم همش خواب بودم دیگ استفاده نک ...

انشاالله که کامل خوب بشی.منم آلپروزلام و آسنترا مصرف می‌کردم. که قطعشون کردم.البته ورزش و پیاده روی هم میکنم .ولی حتما تحت نطر باش .کنارش ورزش هم بکن .هورمون شادی تو بدن ترشح میکنه.قرص کنار تغییر سبک زندگیه که نتیجه میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که کامل خوب بشی.منم آلپروزلام و آسنترا مصرف می‌کردم. که قطعشون کردم.البته ورزش و پیاده روی ...

مرسی عزیزم امیدوارم بتونم ازپسش بربیام سعی خودمو میکنم

مرسی عزیزم امیدوارم بتونم ازپسش بربیام سعی خودمو میکنم

انشاالله .حتما میتونی .من به مدت ۳ ماه به خونه ام دست نزدم .خونه ام گند برداشته بود هر روز گریه میکردم.افکار خودکشی داشتم .ولی یواش یواش با قرص و کارهای دیگه خوب شدم.

انشاالله .حتما میتونی .من به مدت ۳ ماه به خونه ام دست نزدم .خونه ام گند برداشته بود هر روز گریه میکر ...

یمدت فکرخودکشی رهام نمیکرد الان بجاش کارم شده گریه تمایلی ندارم بااطرافیانم حرف بزنم یابیرون برم