2777
2789
عنوان

متنفرم از زنا و مردایی که باعث ازهم پاشیده شدن میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 51 پست
کار زنای خراب رو تایید نمیکنم که میان زندگی بهم میریزن چندشم هست ولی بیاین ذات درست داشتن رو هم عادی ...

بحث اصلا این نیس عزیز ببین چقدر تاثیرات داره این پوششهای نامناسب توجامعه ... فقط اینکه به چشمش زیباترین باشه که نیست 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم اگه احمقو هول باشه مشکل از زنای دیکه نیس لیاقت نداره قدیما هم ببخشید زن خراب بود مرد چرا باید ...

قدیما زن خراب تک و توک اونم تو خونه . ولی الان هزار مدل توجامعه هست نمیگم خراب میگم پوشش بد ... بلوزشلوار ... لباس تنگ . مو و گردن بیرون 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

شوهرم اگه احمقو هول باشه مشکل از زنای دیکه نیس لیاقت نداره قدیما هم ببخشید زن خراب بود مرد چرا باید ...

چون ذاتا با دیدن زیبایی زن هزارجور اتفاق براش میوفته

خودارضایی

دلسردی

خیانت

و..

شما خودت با دیدن ی مرد زیباتر ت ذهنت ی لحظه با مرد خودت مقایسش میکنی

کمترین اثرش اینه دلسرد میشن

پارک چیتگر تهران شبهای تابستون زنها دختر ها وضع نامناسب میآن 

که مردهای غریبه اونجا واسه دید زدن جمع میشن یعنی کثافت کاری از تیپ اون زنها س

زن خودش باعث این کثافت کاری هاس

ذات مردا رو نمیشه تغییر داد ذاتا با دیدن زیبایی ت ذهنشونم ارضا میشنمیتونی؟ نبابا چرا خیلیا متوحه نیس ...

پوشش نامناسب رو اصلا دوست ندارم ولی پوشش اختیاری  عادی ترین حق انسانه.. متاسفانه چون چندین سال این اختیار رو مردم نداشتن و یهو آزاد شد ی سریا عقده ای شدن.. که امیدوارم به مرور درست شه.. امیدوارم پدر شما جزو همون مردایی باشه که گفتم  

کسی لایکم نکنه

بحث اصلا این نیس عزیز ببین چقدر تاثیرات داره این پوششهای نامناسب توجامعه ... فقط اینکه به چشمش زیبات ...

چون مردم چندین ساله اختیار پوشش خودشون دستشون نبود و ی سریا عقده ای شدن.. من نمیگم کارشون درسته.. فقط زمان لازمه تا کمی اوضاع درست شه 

کسی لایکم نکنه

چون مردم چندین ساله اختیار پوشش خودشون دستشون نبود و ی سریا عقده ای شدن.. من نمیگم کارشون درسته.. فق ...

ازاینکه هنوز امیدواری درست بشه تعجب کردم ولی بنظرت مردم اثبات نکردن که اگر اختیار پوششون دست خودشون باشه چه گندی میزنن😂

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

من خودم متاهلم ولی اصلا موافق نیستم.

کسی که واقعا و قلبا خانوادش و سلامت روان خانوادش براش ارزشمند باشه هیچوقت به یه هوس نمیفروشتشون.

لطفا خودتونو گول نزنید.

کسی که خانوادشو به هوس بفروشه کاملا تکلیفش مشخصه و اصلا حتی ارزش بحثم نداره.

کاربر خانم هستم.