2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خوب میشد چقدر طول میکشی دوباره مریض شه؟ من برای دخترم خیلی مراعات میکنم ولی بازم همیشه خدا مریض ...

ببین بستگی داره 

راستشو بخوای تا نریم پیش خواهر شوهرم اینا خوبه😅

بچه هاش همیشه خدا مرضن همیشه هم پسرم ازشون گرفته 

همین دوسه هفته پیش ازشون گرفت دارو دادم الان خوبه 

بستگی داره اگر با بیمار مواجه نشه و مثلا آب سرد بستنی اینا نخوره خوبه 

کافیه رعایت نکنیم سریع مریض میشه 

اتفاقا اینهفته اومدن خونه مادرشوهرم دخترش تب شدیییید سرفه گلو درد داشت 

مادر شوهرم زنگ زد گفت شما نیایین اینا مریضن بچه مو یعنی پسر منو مریض میکنن😅

ببین بستگی داره راستشو بخوای تا نریم پیش خواهر شوهرم اینا خوبه😅بچه هاش همیشه خدا مرضن همیشه هم پسرم ...

نه دخترمن خیلی زودتر مریض میشه بستنی وآب سرد که حتی وسط تابستونم نمیدم کلا کافیه یه باد بهش بخوره از فرداش صداش میگیره البته خودشم شلوغه مثلا همیشه دعوا داریم سرش کلاه بزارم برمیداره جلو کاپشنشو ببندم بازمیکنه زود زود تو خونه لباساشو خیس میکنه کلااینام باعث میشه زود مریض شه حرف گوش نمیده

یه مدت همش مولتی ویتامین میدادم ولی اونام اثر نداشت خودشم دخترم چاقه مولتی ویتامین دادنی هم اشتهاش ز ...

حالا میخوای بازم با دکتر مشورت کن 

یکی دوتا شربت بهم معرفی کردن برای سیستم ایمنی اما فعلا ندادم

فعلا هم زینک میدم که هم برای اشتهاش خوبه هم سیستم ایمنی

پسر من به شدت لاغره 

یکمم که مریض میشه دیگه میشه پوست استخون 

برای همین همیشه خیلی مواظبم سرما نخوره

حالا میخوای بازم با دکتر مشورت کن یکی دوتا شربت بهم معرفی کردن برای سیستم ایمنی اما فعلا ندادمفعلا ه ...

باشه ممنون عزیزم من که زینک نمیتونم بدم کلا اشتهاش دوبرابر میشه 😑اکثر شربتا هم زینک دارن بایداز دکتر بپرسم

کلا دکترا هم انگار بی سوادن دختر من گوشش عفونت داشت اموکسی کلاو دادن تا ۵ روز بدم دادم برای احتیاط ب ...

آره واقعا بچه منم بیچاره کردن یکی میگه نده چرک خشک کن یکی پشت هم می‌نویسه 

عزیزم بستگی به عفونت داره آنتی بیوتیک ها با هم فرق دارن بسته به اینکه عفونت ویروسیه یا باکتری یا میک ...

نه لوزه نداره بیشتر به آموکسی کلاو جواب میده فک کنم گلو درد میگیره با تب

به خدا خسته شدم پارسال کلا طول سال همش انتی بیوتیک خورده متخصص گوش وحلق وبینی هم چند جا بردم گفتن نه ...

منم راه ب راه آنتی بیوتیک میدن بهش موقعی که لازمه نمیدن مواقع الکی و سرسری ی قوی شون رو میدن بهش