2777
2789

تو ارتباط با همسر هیچ سیاست یا چارچوبی ندارن هر حرفی رو میزنن دائم می‌چسبن ب همسر تو بحث و دعوا هم هر فحشی میدن بهش مثل یه مادر هم توجه و محبت میکنن و قربون صدقه میرن هر روز باید تو بغلش باشن و .... کلا زیادی راحتن 

زندگی مشترکتون چطوره ؟ راضی هستین ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فحش نمیدم بهش 

ولی خییییلی رفیقیم باهم 

انگار نه انگار زن و شوهریم

راضی ام

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

ما اینطوری هستیم خداروشکر 😁

همو خیلی دوست داریم و کوتاه میاییم تا دعوایی نداشته باشیم

اصلا زن و شوهر حساب نمیشیم بیشتر رفیق همیم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بستگی به طرفش داره تو یسری زندگیا نمیش همه چیو گف تو یسری زندگیا نمیش فوش داد بابد ببینی طرفت چ شکلیه در اخرهم اینکه همه اینا باشه نیست 

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید

دوست نبودیم ما 

ولی با همسرم رفیقم 

تو دعوا همدیگه رو قیمه قیمه می کنیم 

دو ساعت بعدش بغل همدیگه ایم 

ولی همیشه سعی می کنم سیاست داشته باشم 

مهمه چی رو کی کجا چطوری بگی تا احترام و صمیمیت حفظ بشه

ما اینطوری هستیم خداروشکر 😁همو خیلی دوست داریم و کوتاه میاییم تا دعوایی نداشته باشیماصلا زن و شوهر ...

من اینطوری بودم ولی الان دارم تغییر میدم خودمو ، سرسنگین تر شدم و فاصله رو رعایت میکنم کم حرف و کم توجه شدم حس میکنم احترامم بیشتر شده ، همسرم برخلاف من  از ایناییکه راحتی زیاد آدمو پیشش سبک میکنه 

دوست نبودیم ما ولی با همسرم رفیقم تو دعوا همدیگه رو قیمه قیمه می کنیم دو ساعت بعدش بغل همدیگه ایم ول ...

ما هم همینطوریم ولی من تو دعواها خیییلی اذیت شدم 

چند روزه سرسنگین شدم حدود رو رعایت میکنم حرف چرتی بگه سنگین برخورد میکنم و کل نمیندازم کلا بی تفاوت و بی توجه رفتار میکنم دیگه واسه بغلش ذوق نشون نمیدم اتفاقا دوری میکنم احساس میکنم احترامم بیشتر شده تو چشمش