2777
2789
عنوان

متنفرم از زنا و مردایی که باعث ازهم پاشیده شدن میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 51 پست
پدر و مادر منیا خود شما پدر من با دیدن یه زن ک خودشو هزارجور خوشگلاسیون کردهلباس خوابشو پوشیده اومده ...

اوووو

تا کجاشو فکر کردی

بابات عاقل و دانا باشه 

با دیدن چارتا زن رنگ و لعاب دار 

نمیاد زندگیشو ب نابودی بکشونه . 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووتا کجاشو فکر کردیبابات عاقل و دانا باشه با دیدن چارتا زن رنگ و لعاب دار نمیاد زندگیشو ب نابودی ...

بابای من عاقله 

اکثر مردان عاقلن 

هیچ مردی هم دوست ندارن عشق زندگیشو یا بچه هاشو ول کنه

ولی مردا عزیزم ذاتا اینطورین

شما پست مرداک رو بخون تا متوجه بشین

بابای من عاقله اکثر مردان عاقلن هیچ مردی هم دوست ندارن عشق زندگیشو یا بچه هاشو ول کنهولی مردا عزیزم ...

خوندم پست شون رو 

شما خییلی ذات مرد و بد برات جا انداختن 

این همه بدبینی و منفی بافی نتیجه ش هم همینی میشه که تو فکرته ... 

وظیفه اصلی هر زن و مردی پاکدامنی و حفظ نگاهشه . این که اینستا و جامعه پر شده از بی اخلاقی و نمیتونیم جلوشو بگیریم یا کور کنیم همه مردا رو 

ولی هر کسی از خودش شروع کنه چشم و دلش و نزاره هرز بره 

موافق پوشش زننده نیستم . اما نمیتونیمم با چماق وایسیم بالا سر همه که یک شکل و یکرنگ بپوشن . اصلا دیگه اجبار تو هییییچ زمینه ایی جوابگو نیست

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
دقیقا ممنونم که مطلبو گرفتین، چرا خانما باعث بشن اولین خیانت که ذهنی هم هست شکل بگیره با پوششای غیرم ...

نه عزیزم به حرفام خوب دقت نمیکنی.

ما آدما صبح تا شب هزاران فکر به سرمون میاد درمورد مسائل مختلف و فانتزی هایی که شاید هرگز به زبون نیاریم.حتی درمورد قتل،خودکشی و....وقتی اون آدم باید مجازات بشه که پیگیر اون فکر بشه و عملیش کنه.و فرق آدم حسابی و ناحسابیم همینجا مشخص میشه که چقدر تفکراتمون تحت کنترل باشه .پس واسه چی قدرت اختیار داریم؟ هرچی که به ذهن بیاد و که نباید عملی کرد.اونی عملی میکنه که بیش از اندازه دغدغشو داره و خودش واقعا و قلبا میخواد اون فکرو عملی کنه.

صبح تا شب ما هزاران حس مختلف رو تجربه میکنیم،تنفر،عشق،حسرت،شهوت،حسادت و....

ولی باید دید روی کدوم بیشتر تمرکز میکنیم و خواهان کدومیم.اینه که مشخص میکنه هر کدوم از ما چه شخصیتی داریم.اینکه مثلا من به این فکر کنم که فلان آقا چقدر خوشتیپه در همین حده فکره و مشکلی نیست و تمام ولی وقتی که من بیام صبح تا شب بهش فکر کنم رویاپردازی کنم باهاش واسه خودم دلیل و توجیح بیارم که باهاش کانکت شم اینجاست که یعنی من خودم دلم میخواد زیرآبی برم و اول تو ذهنم حلش میکنم بعدشم میگردم راهشو پیدا میکنم.

یعنی اینکه مردا بالفرض که تو خیابون خانم های جذاب ببینن همون موقع که نمیرن با خانما بخوابن که.بعدش میرن سراغ کار و زندگی و خونه.حالا دیگه اینکه مرد بره بشینه فکر کنه و نقشه بکشه یا نه که زیرآبی بره به خودش و شخصیتش بستگی داره.همونجور که مردای متاهل برای گول زدن دخترای مجرد هزاران کلک میزنن حتی شناسنامه جعل میکنن و  این یعنی این مرد خودش اینکارست و خیلیم خوب راهشو بلده.اونوقت همین مرد اگر زنشو نخواد کاری میکنه که خانم خودش فرار کنه بره،چه با توهین چه تحقیر چه خیانت و....

پس این یعنی اختیار و اینکه چه راهی پیش بگیریم بستگی به خودمون و خواسته ی قلبیمون داره.

کاربر خانم هستم.

ذات مردا رو نمیشه تغییر داد ذاتا با دیدن زیبایی ت ذهنشونم ارضا میشنمیتونی؟ نبابا چرا خیلیا متوحه نیس ...

فقط مردا نیستن که همین من خودم بدن یه زن میبینم یه حالی میشم باورت میشه😑 دیگه چه برسه به مردا 

همه جاشونو میندازن بیرون بعد میگن آزادی فلان آزادیم حدی داره در حد مو نه اینکه همه گوشتاتو بریزی بیرون 

نه عزیزم به حرفام خوب دقت نمیکنی. ما آدما صبح تا شب هزاران فکر به سرمون میاد درمورد مسائل مختلف و فا ...

و اینم بگم که اکثر ویژگی های ظاهری چه با حجاب چه بی حجاب کامل واضح و قابل روئیت هستن.مثل زیبایی صورت،رنگ پوست،چشم،قد،چاقی لاغری و ....

و راحت میشه مقایسشون کرد.همینجا تاپیک بوده که مثلا شوهرم میگه فلانی چقدر سفیده یا چه چشم های زیبایی داره یا مثلا تو چرا انقدر چاقی زنای مردم لاغرن!!!!!!

خب چاره چیه؟ مگر هممون کلا بریم تو گونی تا مقایسه نشیم!!!

پس اصل مطلب همونه که گفتم.خواسته ی قلبیمون و اینکه پیگیر چی باشیم تا عملیش کنیم.وگرنه راه مقایسه رو توی هییییچ مسئله ای نمیشه بست.منطق اینه

کاربر خانم هستم.