2777
2789
عنوان

من ادم خوبی بودم

58 بازدید | 6 پست

ولی از بس ازبچگی منو مقایسه کردن زدن تو سرم و به برادر هام بیشتر محبت کردن واهمیت دادن و از بچگی خیلی کتک خوردم،  بدجنس وحسود شدم مرگ کسی از فامیل منو ناراحت نکرد ط

لاق کسی منو ناراحت نکرد ابراز علاقعه یکساله دوست پسرم برام اهمیتی نداشت اینکه شوهرم ۲۰ روز هرماه میرفت شهر دیگه و اون بشدت برای من گریه میکرد و ابراز دلتنگی میکرد من فقط دعا میکردم زودتر بره راحت بخوابم  با دختر داییم که لباس هامون باهم ست میکردیم باهم میخوابیدیم راز هامون خبر داشتیم نتوستم تحمل کنم  داییم وزنداییم براش کلی خرج میکنم وخیلی چیزاهایی که ارزوشون داشتم اون داشت باوجود اینکه وضع پدر ومادرم خوب بودن ،  ۸ سال تموم شب وروز بایک دوست ودست راستش بودم ولش کردم از اینکه اون صاحب ۳ تابچه شده ولی من طلاق گرفتم چون که پدر ومادرم بدون تحقیق و فرستادن مشاور تو زمان کنکور منو عروس کردن

الانم نمیتونم ....😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم این رفتارا باهم میشد و میشه اما سعی میکنم بد نشم

دلم پر از عقده نفرت کینه شده

طلاق دوست صمیمی دختر داییم میخوام

حالم از خودم بهم میخوره

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

دلم پر از عقده نفرت کینه شدهطلاق دوست صمیمی دختر داییم میخوامحالم از خودم بهم میخوره

یه معلم داشتم میگفت اون نور و روشنایی خودتو ببین سعی کن اون رفتارهای بدتو تبدیل کنی به یک نور و روشنایی