2777
2789

اول از همه روشن فکرا نیان بگین چهار دیواری اختیاری

یه همسایه داریم خونه شون حیاط داره روبروی خونه ما ما طبقه 3هستیم و به خونه اینا دید داریم این بیشعورا اصلا رعایت نمیکنن زنه معذرت میخوام با لباس زیر میاد جلو پنجره یا میاد حیاط شوهر بیشعورش از خودش بدتر چند بار کاملا لخت اومده تو حیاط اتفاقی دیدیم چنندتا از همسایه های دیگم دیدن تذکر دادیم ولی انگار نه انگار بخدا امروز رفتم گلای تراس و اب بدم اون کثافت تو دیدم یه لحظه لخت  تو حیاط بود دیگه دارم دیونه میشم خیلی بی فرهنگن به خاطر اینا حتی نمیتونم برم جلو پنجره گلارو اب بدم 😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم حیا چیز خوبیه الان یه عده میریزن رو سرم ولی خاک بر سر چنین آدمایی 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

خونشون و نگاه نکن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

زنه لخت اومد یعنی هیچی تنش نبود

شوهر کثافتش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

یعنی آقاهه بدون شورت میاد تو حیاط؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خونتو عوض کن

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

یه عکس فیلم ازشون بگیر براشون بفرست بگو یبار دیگ اینجوری اومدین بیرون پخشش میکنم 🤣

ایده خوبیه 😂👌🏻

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥               اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱

یعنی آقاهه بدون شورت میاد تو حیاط؟

کاملا لخت مردک کثافت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40