2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم همسایه عوضی مون لخت میگرده 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 9460 بازدید | 165 پست

واایییی ماهم یه همسایه داریم دستشوییشون تو حیاطه از پنجره ما کامل به داخل دستشویی دید داره یکی دو بار اتفاقی رفتم دم پنجره بیرون و نگاه کنم یا گلامو آب بدم دیدم نشسته تو دستشویی در و کامل باز گذاشته داره کارشو انجام میده عین خیالشم نیست که از ساختمون ما دید داره😑💔 چندبارم تو تابستون لخت کامل خوابیده بود تو حیاط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واحد بغلی من زنه اونطوری میگرده . البته ما به همدیگه دید نداریم. ایشون خودش سر راه پله همونطور میاد و پسرهاشو راهی میکنه

با سوتین و ش و رت   حالا میدونه هر سه واحد چشمی دارن ممکنه دیده بشه 

هر وقت هم میاد تو راه پله عمدی کفشها رو نگاه میکنه مطمئن بشه مردهای همسایه خونه باشن حتما 

پسرهاش ۱۶ و ۱۳ سال دارن. شوهرش اکثرا مست هست ولی لخت ندیدمش همیشه لباس داره

ما چیزی نگفتیم بلاخره یه عده هم به عشق شوهرای مردم زنده هستن دیگه چیکار میشه کرد 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
کاملا لخت مردک کثافت

دیگه حتما شورت داشته مگه میشه کاملا لخت بیاد 😐

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

یه عکس فیلم ازشون بگیر براشون بفرست بگو یبار دیگ اینجوری اومدین بیرون پخشش میکنم 🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

براش نوشته بنویس مرتیکه فیلم لختیتودارم یه باردیگه لخت بگردی پخش میکنم آبروتومیبرم فک نکن جذابی ومنطره قشنگی هستی چندش گل وگیاه نیستی بقیه لختتوببینن ازت لذت ببرن چندششون میشه

بندازداخل حیاطشون 

وای وحشتناکه ب پلیس زنگ بزن بهشون تذکر بدن

به پلیس بگن یه مردی تو حیاطشون بدون شورت میگرده میان دستگیرش میکنن؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱