2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم همسایه عوضی مون لخت میگرده 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 9460 بازدید | 165 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار ک مستاجر بودیم برامون پیش اومد 

دیگه من رفتم پرده برزنتی گرفتم تا نبینم

چون نمیتونستم برم تذکر بدم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
چ بی حیاسجلو پسراش شورت و سوتین میپوشه

اره 

عقیده برخی از نی نی سایتی ها رو داره 

میگه اینطور میگردم که پسرهام چشمشون عادت کنه و دنبال دختر مردم نباشن 🥴

حالا شوهرش اکثرا مست میکنه خیلی کتکش میزنه چون لخته صدای ضربه ها به شدت میاد 

اکثر بدنش جای کبودی داره ولی خودش میگه عشق بازیه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
حیاط ک مشترک نیس برا خودشونه برا چی درگیر بشن

حالا خودت چرا دعوا داری ما ب شوخی گفتیم‌الان‌ک نرفته شکایت کرده دنبال دعوایی میخوای دعوا کنی خودم بلدم بزنم دهنت

یاد خودم افتادم چند سال پیش که مستاجر بودیم پسر صاحبخونه لخت میشد میمد تو حیاط تازه میاد در خونه رو باز می‌کرد یه نگاهم بیرون می‌کرد بعد دیگه کار به دعوا کشید و اینا مادرش اون لحظه تو حمام بود یعنی در واقع تو خونه بود اصلاً زیر بار نمی‌رفتن که پسرشون اینطوریه تا خدا رو شکر ما از اونجا پا شدیم

با خداباش پادشاهی کن