اول از همه روشن فکرا نیان بگین چهار دیواری اختیاری
یه همسایه داریم خونه شون حیاط داره روبروی خونه ما ما طبقه 3هستیم و به خونه اینا دید داریم این بیشعورا اصلا رعایت نمیکنن زنه معذرت میخوام با لباس زیر میاد جلو پنجره یا میاد حیاط شوهر بیشعورش از خودش بدتر چند بار کاملا لخت اومده تو حیاط اتفاقی دیدیم چنندتا از همسایه های دیگم دیدن تذکر دادیم ولی انگار نه انگار بخدا امروز رفتم گلای تراس و اب بدم اون کثافت تو دیدم یه لحظه لخت تو حیاط بود دیگه دارم دیونه میشم خیلی بی فرهنگن به خاطر اینا حتی نمیتونم برم جلو پنجره گلارو اب بدم 😭
به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربهشون کردم درد میکنه... 💔🙃
میگه اینطور میگردم که پسرهام چشمشون عادت کنه و دنبال دختر مردم نباشن 🥴
حالا شوهرش اکثرا مست میکنه خیلی کتکش میزنه چون لخته صدای ضربه ها به شدت میاد
اکثر بدنش جای کبودی داره ولی خودش میگه عشق بازیه
جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
یاد خودم افتادم چند سال پیش که مستاجر بودیم پسر صاحبخونه لخت میشد میمد تو حیاط تازه میاد در خونه رو باز میکرد یه نگاهم بیرون میکرد بعد دیگه کار به دعوا کشید و اینا مادرش اون لحظه تو حمام بود یعنی در واقع تو خونه بود اصلاً زیر بار نمیرفتن که پسرشون اینطوریه تا خدا رو شکر ما از اونجا پا شدیم