2777
2789

من ۶ ماهه عقد کردم یک روز خوش ندیدم تو این دوران. مامانم از همون اول بدمو پیش شوهرم میگفت مثلا تو خونه بحثم میشد باهاش سریع زنگ میزد به شوهرم که دخترم فلان کارو کرده  بهش بی محلی کن توهم درست بشه. 

تا حدود ۲ ماه پیش که با خواهرم دعوام شد صورتمو چنگ انداخت  زخم شد و به منو شوهرمم فحش داد. شوهرم فهمید و گفت تا حداقل ازت معذرت خواهی نکنه منم باهاش سر سنگینم

مامانم فهمیده شوهرم پشتم در اومده از اون طرف جلوی روی من همش میگه شوهرت ولت میکنه میره 

اه و نفرین منو خواهرت زندگیتو میگیره ایشالا بدبخت میشی 

از اون ورم دیده هرچی بدمو به شوهرم میگه شوهرم بازم پشتمه دیگه محلش نمیده. شوهرم میاد خونمون پشتشو میکنه بهش میره برای خواهر شوهرم غذا میکشه

الان نشسته بودیم یهو برگشت به شوهرم گفت با طناب پوسیده دروغگوها( با اشاره به من ) تو چاه نرو و به خواهر زنت احترام بزار

دارم دیوونه میشم دیگه همیشه از من بدش میومد و عاشق خواهرم بود در حدی که جلو خاستگارای من خرما میذاشت

خداروشکر شوهرم فهمیده‌س ولی میترسم با رفتارای این زن خراب بشه . فعلا پولم نداریم خونه و عروسی بگیریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد شوهرتو دعوت نکن به خونتون برید بیرون یا برید خونه مادر شوهرت اینا یا اینکه اگر شرایطتو دارید خونه اجاره کنید برید سر خونه زندگیتون به شوهرت هم تا جایی که امکان داره از بد خانواده ات نگو چون اینجوری شوهرت می‌فهمه تو خوبی و اونا بدن سعی کن به همسرت بفهمنی زیاد به حرف های مادرت اعتنا نکنه در هر صورت خدا کمکت واقعا مادرت کار اشتباهی می‌کنه خدا به راه راست هدایتش کنه

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

مامان منم همینه بیست ساله بهم میگه ج...... و فا....... وخیلی چیزای دیگه که نمیتونم بگم نزدیک 40 سالمه ازدواج نکردم چند ساله تو خونه مونده و هیچ کس نبرم به فحشاش اضافه شده کلا انتقام تموم بدبختیا و عقده ها کمبودای خونه بابای خودشو و شوهرشو داره از من میگیره

زیاد شوهرتو دعوت نکن به خونتون برید بیرون یا برید خونه مادر شوهرت اینا یا اینکه اگر شرایطتو دارید خو ...

چجوری بدشونو نگم خودشون دارن فاحش بدی میکنن بهم

همون اول تا شوهرم میومد خونمون خواهرم غذاشو میذاشت تو سینی میرفت تو اتاقش شوهرم میگفت من زیادی ام تو این خونه مگه یا هیزم که خواهرت اینجوری میکنه 

یا مامانم به شوهرم میگفت زیاد محلش نده بزار درست بشه این مشکل داره 

شوهرم همه چیو فهمیده با رفتارای اینا دیگه کار از کار گذشته 

مامان منم همینه بیست ساله بهم میگه ج...... و فا....... وخیلی چیزای دیگه که نمیتونم بگم نزدیک 40 سالم ...

دقیقا مامان منم از رفتارای بابام و مادرشوهرش قدیما عقده کرده و همش تعریف میکنه چیکارا باهاش میکنن

خداروشکر پسر دار نمیشه که عروس دار بشه دختر بیچاره چی میکشید

چجوری بدشونو نگم خودشون دارن فاحش بدی میکنن بهمهمون اول تا شوهرم میومد خونمون خواهرم غذاشو میذاشت تو ...

باز هم به ضرر تو تموم میشه فردا که بری زیر یه سقف همه ی رفتار خونوادتو مثل پتک میکوبونه تو سرت.... امااان از خانواده سمی

دررابطه با رفتارشوهرت به نظرم چون نامزدی و شناخت خیلی کامل و عمیقی از تو نداره .سعی کن اولا اعتمادشو جلب کنی .چه جوری؟ باید  همیشه صادق باشی دروغ نگی سر حرفات و قول و قرارهات وایسی در هر مساله ای .‌

دوما بیا و هیحانی رفتار نکن یعنی تا یه چیزی شد زود عصبی نشو 

اینارو دارن کلی میگما کاری به داستان امروزت ندارم 

اینا بعدا برات خوب میشه 

وقتی اعتماد شوهرتو جلب کنی کسی نمیتونه تو رو خراب کنه 

درباره مامانتم بنظرم دیگه باهاشون دهن به دهن نکن ازشون انتقاد نکن سعی کن اروم تر و عاقل تر باشی 

و حتی نظرات شوهرتم که درمورد خودت بهت میگه به مامانت نگو 

مثلا مگو شوهرم گفت چقد عصبی هستی یا گفت چقد عجولی و ...از مکالمه های دونفریتون هیچی نگو 

کلا نزار شوهرت بیاد خونتون وحرفای خانوادتم بهش نگو حتی اگه مادرتم زنگ زد بهش بگو جواب نده برو بیرون باهاش بگردین خونه کلا حذف کن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍