2777
2789

وای خدا چقدر مثل منی

تو منی یا من توام؟

منم با مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی میکنم هر روز گریمو درمیارن 

شوهرم باشه جرعت نمیکنن ولی کافیه شوهرم بره یعنی کم موندن رو من دست بلند کنن

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو

دیشب سر اینکه با رفیقاش رفته بود بیرون باهاش دعوام شد😔

اون میره خانوادش منو اذیت میکنن😭😭😭😭😭

نمیدونم چرا تو سرش نمیره دیگه

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

عزیزم وقتی اذیتت میکنن گوشیت بدار رو ضبط صدا یا فیلم. اینا رو نگه دار. چند تا شد، بعدا به کارت میاد

راست میگی 

ایده ی خوبیه

خدا خیرت بده الهی 

وای خدا چقدر مثل منیتو منی یا من توام؟منم با مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی میکنم هر روز گریمو درمیار ...

منظورت اینه تو یه اتاق زندگی میکنی؟؟؟

یا آپارتمان نزدیک همه 

حیاط مشترکه؟؟؟

درهر صورت اگر مورد اوله

در اتاقتو محکم ببند

بشین فیلم ببین

یواش یواش پولاتونو جمع کنین از اونجا برین

دیشب سر اینکه با رفیقاش رفته بود بیرون باهاش دعوام شد😔اون میره خانوادش منو اذیت میکنن😭😭😭😭😭نمید ...

چون با دوستاش میره‌ به تو گیرمیدن که نذار؟

مهربان باشیم