2777
2789
منظورت اینه تو یه اتاق زندگی میکنی؟؟؟یا آپارتمان نزدیک همه حیاط مشترکه؟؟؟درهر صورت اگر مورد اولهدر ا ...

نه خونشون ۳ طبقه‌ س یه طبقه ماییم یه طبقه خودشون یه طبقه هم مستاجر

آره اگه قرعه ام دربیاد میریم

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

چون با دوستاش میره‌ به تو گیرمیدن که نذار؟

نه به خاطر اون نیس

چون من قبلا با شوهرم دوست بودم بهم میگم تو خ.رابی تو الی تو بلی ....هی ازم ایراد میگیرن ....

من چون وقتی شوهرم میره اونا اذیتم میکنن سر اون گیر میدم که نرو 

دیشبم که دعوامون شد

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب وقتهایی که شوهرت نیستدر قفل کننتونن بیان داخلدیگه زندگیتو بکن

کلید دارن دیگه بنده خدا ذلیل شده ها کلید دارن

منم سر اینکه کلید دارن یه بار دعوا شدیدی کردم یعنی موهای همو میکشیدیم

بعد گفتن به تو ربطی نداره خونه ی خودمونه بعد شوهرمم دعوام کرد که تو چیکار داری خونه ی خودشونه 

حتی قهر کردم رفتم خونه ی بابام ولی خب به خاطر شوهرم بازم برگشتم

مگه کلاا چند وقته عروسی کردم که انقدر دغدغه دارم فقططط ۲ ماه😭

کلید دارن دیگه بنده خدا ذلیل شده ها کلید دارنمنم سر اینکه کلید دارن یه بار دعوا شدیدی کردم یعنی موها ...

کلید بزار پشت در نتونن بیان داخل

یا برو تو اتاق خوابت

در هرصورت پولاتون جمع کنین از اونجا برین

کلید بزار پشت در نتونن بیان داخلیا برو تو اتاق خوابتدر هرصورت پولاتون جمع کنین از اونجا برین

اره الان یه مقدار پول داریم فقط قرعه ام در بیاد تکمیله

کلید دارن دیگه بنده خدا ذلیل شده ها کلید دارنمنم سر اینکه کلید دارن یه بار دعوا شدیدی کردم یعنی موها ...

حالا اونجا خونه ی خودشونه،من که اومدم خونه اجاره ای بازم اختیار ندارم 

حالا اونجا خونه ی خودشونه،من که اومدم خونه اجاره ای بازم اختیار ندارم

وای😶

شکایت کن