2777
2789
عنوان

بارداری

56 بازدید | 10 پست

سلام من ماه قبل اقدام کردم نشد سنم ۲۵ تازه عروسی سنو هم دادم مشکلی نداشتم کمی عفونت دارم سوزش درد چیزی ندارم شب اقدام دوبارشم واژنم با اب چوش شیرین با سرنگ شستم بخاطر اون نیست ک نشده شسنیدم اسپرم میسوزه این ماه این کارو نکنم ؟کسی تجربه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم زمان بده به خودت ، یکسال طبیعی هست ، ولی غذاهای سالم و مقوی بخور ، ورزش کن و بهش فکر نکن

یکسال خیلی زیاده🥲🥲🥲🥲غذامون سالمه همه چیمون ارگانیک مادرمم میگه ۷ ماه طول میکشه خوشبحال اونایی ک همون اولش میشناولین اقدان نشد یکم حس بدی گرفتم همسرمم شدید ناراحت شد دوتامون واقعا نا امید شدیم

یکسال خیلی زیاده🥲🥲🥲🥲غذامون سالمه همه چیمون ارگانیک مادرمم میگه ۷ ماه طول میکشه خوشبحال اونایی ک ...

بله انتظار سخته ، ولی چون سنتون کمه ، بهتره صبوری کنید ، همه که سریع باردار نمیشن 

توی دوران تخمک گذاریت باشه

اره اونم تعیین کردم همش حس میکنم از شست شوی جوش شیرین گرمیم زیاد میخوریم میگن حد بگذره نمیشه ولی نمیدونم واقعا بس ک همه چی شیمایی دیگه به راحتی هیچ کس بارداری نمیشه قبلا بچه بودم یادمه همسایمون مامانم انقد بچه مینداختن با دستگاه هم حامله میشدن با قرص جلوگیری الان هرچی میکنیم نمیشه

اره اونم تعیین کردم همش حس میکنم از شست شوی جوش شیرین گرمیم زیاد میخوریم میگن حد بگذره نمیشه ولی نمی ...

با جوش شیرین نشور مگه مجبوری این چیزارو میزنی به خودت

⛔⛔ درخواست دوستی ممنوع⛔⛔حتی برای شما دوست عزیز