2777
2789

اهل غیبت نیستم فقط او قوم شوهر

چون واقعا عذابم میدن

قبلا اونم دوتا میگفت یا مثلا میگفت اره راست میگی و فلان

الان حرف میزنم حالم خیلی بده

میگم مثلا خودشون گفتن مارسم فلان نداریم حالا برای دختر خودشون انجام میدن

خواهرم هیچی نمیگه

یهو میگه دخترت خوبه مدرسه میره

اصلا از صدتا فحش حرکتش بدتره

هم احساس حقارت بهم دست میده

هم دلم بیشتر میسوزه

هم با خودم میگم نکنه فکر میکنه حسودم

من فقط دارم با نزدیکترین کسم درد دل میکنم

بهش مستقیم هم گفتم باز ساکتدمیشه

اینم بگم اصلا مذهبی نیست کاملا بی حجاب و ... هست

که مثلا فکر نکنین برای گناهه

اصلا اعتقاد به این چیزا نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دلش نمیخواد غیبت کنه و حرفای حال بد کنی بشنوه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

چون هر راهنمایی بکنه   اگه گوش ندی که اون ناراحتمیشه . 

اگه هم گوش بدی زندگیت بهمشکل بربخورهمیگی خواهرم گفت .

اینجا مشورت کن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ناراحت نشو ولی از یه جایی ب بعد اینک همش همون ادامه‌اش همون حرفای تکراری بزن خسته میشه خودم همینطوری واقعا کلافه میشم ازدست مامانم چون مدام از بقیه گلایه میکنه خب من چکار میتونم براش بکنم اخه

نمیگم غیبت کنه

فقط همینکه مثل مزاحم باهام رفتارنکنه

بگه اره همشون همینن ولش کن خودت رو ناراحت نکن

این خیلی فرق داره تا یهو وسط ناراحتی تو بگه بچه چطوره

منم نه فقط بخاطر غیبت بیشتر بخاطر اینکه حال بدی میگیرم خوشم نمیاد راجع به کسایی که میشناسم چیزای بد بشنوم 

هی جاریم میاد از خونواده شوهرم و برادر شوهرم پیش من غیبت میکنه حسه بدی میگیرم هی میپیچونمش یا با جوابای کوتاه صحبتشو تموم میکنم با اینکه خودمم دل خوشی نه از خونواده نه از خود شوهرم دارم از خونواده شوهرم و خود شوهرمم فقط اینجا درد دل میکنم به هیشکی نگفتم 

خسته و دلشکسته...

چون بعد از یه مدت خسته میشن از شنیدن این حرفا حوصلشون سر می‌ره میدونن کاری هم از دستشون بر نمیاد 

ولی تو نیاز به گفتن داری تا خالی شی 

ولی بهتره واسه دیوار بگی تا کس دیگه شأن خودت بهتر حفظ میشه اتفاقا اینطوری بهتره که کلا نگی چون تکرارشون ویاداوریشون تورو ناراحتت. می‌کنه از طرفی یه زمان میخای ببخشیشون جلو خواهرت رودر بایستی میمونی و نمیبخشی واذیت میشی

ول کن بابا 

چرا فکر میکنی با غیبت سبک میشی 

اتفاقا بارت سنگین تر میشه 

دیگه پیشش درد و دل نکن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

دلیل گناه بودن غیبت همین انرژی منفیِ پشتشه 

واقعا کار عاقلانه ای میکنه احتمالا مطلب روانشناسی خونده که تغییر رویه داده

شما هم اخلاقتو عوض کن اخه غیبت چه فایده داره جز یاداوری؟

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰