2777
2789

میگم من نونم نبود آبم نبود چرا شوهر کردم🥺

ساعت یک و نیم رفتم خونه بابام .الان رسیدم خونه.شوهرم بهم گفت ولگرد.گفت عین سگ میری ولگردی😢 خب من چکار کنم .بیرون نرم؟خونمونم دلگیره نور و آفتاب نداره پاییزم که هست خیلی دلگیره.خودش هم عمرا بیرون نمیاد .تا حالا با هم جایی به عنوان تفریح جمعه نرفتیم.خب ینی منظورش چیه؟من همش بشینم خونه؟تازه همینم تا شب دلم میگیره میپوسم تو خونه.چه شوهر بدی.نه میشه بخاطر شرایط مالی بد ازش بچه اورد نه هیچ وقت یه برنامه شاد میریزه که روزمون چطور سپری کنیم.

کلا یه ادم منزوی بدرد نخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو برنامه رو بریز چرا منتظری اون برنامه ریزی کنهتو یه جمعه ی شاد درست کنموقع رفتن ازش اجازه بگیر

کلا با برنامه مخالفه.چون پولی نداره.میگه فقط بشینیم خونه و نگاه درو دیوار بکنیم

همینارو‌براش‌ توضیح بده اگه قبول کرد بگو باهم بریم. قبول هم نکرد بگو‌تنهای میرم...تمام

خب اینا رو که همه از قبل بهش گفتم بارها و بارها.ینی برا روزی دو ساعت بیرون رفتن بیام دکلمه براش بخونم؟

چرا شوهرت نیومد خونه بابات

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".