2777
2789
عنوان

الان از خونه مامانم اومدم شوهرم یه حرف زشتی بهم زد😕

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 45 پست
مثل شوهر من دیشب بهش زنگ زدم سرکار بود گفتم با دوستم برم بیرون گفت برو با روی خوش گفت برو رفتم خوردی ...

مگه ساعت چند رفتی وچند برگشتی خونه؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم همینه هیچوقت نمیره جایی خودش میگیره جمعه ها میخوابه یه ذره من وبچم سروصداکنیم توخونه عین سگ ...

بازم خوبه سرت گرمه بچس.من حتی بچه نمیتونم ازش بیارم چون پول نداره.کلا بلاتکلیفم تو زندگی باهاش

خیلی عاقلی که بچه دار نشدی هنوز و نشواین اصلا درکت نمیکنه روح و روانت براش مهم نیست

تا کی بدون بچه اخه.خیلی حس بدی دارم.انگار یه زندگی موقتی و نامعلوم رو دارم سپری میکنم

بازم خوبه سرت گرمه بچس.من حتی بچه نمیتونم ازش بیارم چون پول نداره.کلا بلاتکلیفم تو زندگی باهاش

ولی من پشیمونم چرابچه اوردم ازاین عتیقه کاش زودتر جدامیشدم روانی شدم باهیچکس رفت وامد نمیکنه تهرانیم میگه باید بریم خوزستان پیش خانوادش زندگی کنیم منم ازاونجا متنفرم دنیام شده جهنم

ولی من پشیمونم چرابچه اوردم ازاین عتیقه کاش زودتر جدامیشدم روانی شدم باهیچکس رفت وامد نمیکنه تهرانیم ...

من حتی طلاق هم نمیتونم بگیرم .خواهرم طلاق گرفته پدرومادرم به شدت داغون شدن

اره خودش دید دارم میرم گفتم میرم پیش مامانم گفت نرو.میگم اخه چکار کنم تا شب میپوسم

میگم شاید تنها دلخوشی اون تو هستی واسه همین دوست داشت پیشش باشی. میگی بیکار شده ماشینش خراب شده پول نداره حتی اونم درست کنه این طوری که معلومه فقط تو واسش موندی وقتی میری جایی به احتمال زیاد حس پوچی میاد سراغش و یا ترس از دست دادنت رو داره

عزیزم من تو رو خیلی درک کردم خب جمعه ها برید پیشه خانواده ها،بعدشم بهش بگو اگه بری دومینو به عنوان کارگر کارکنی روزی هشتصد داری،خب از هیچی بهتره،یا ماشینش رو بفروشه پراید وانت بخره هرباری که می‌بره از چهارصد شروع میشه،خودتم اصلا هیچ کاری بلد نباشی تو جانبو کارکنی خوبه،بعدش می‌بینید درهای دیگه به روتون باز میشه

خودت دست به کار شو خیاطی یا آرایشگری برو تا بچه نداری شده از زیر سنگ پول پیدا کن برو

بیرون رفتن در خوش میخواد مثلا کیک بپزی یکم میوه واهمه برداری برید پارک سینما قدم بزنید 

میگم شاید تنها دلخوشی اون تو هستی واسه همین دوست داشت پیشش باشی. میگی بیکار شده ماشینش خراب شده پول ...

خب من بخدا حالم بد میشه اگه یه روز تا غروب خونه باشم حمله پنیک بم دست میده.چه انتظاری اخه داره که تمام وقت بشینم کنارش زل بزنم در و دیوار.حس اسارت دارم با این شوهر کردنم .از همه خوشی ها و لذت های دنیا محرومم.فقط کارم شده صبح تا شب با سیب زمینی پیازگوجه فکر کنم چی میشه پخت.بعد بپزم بشورم.من ازین روتین بیزارم.به زور دارم تحمل میکنم حس خفگی دارم با شوهرم.حتی نمیتونم با کسی هم در میون بذارم.پدرمادرمم درگیره خواهرم هستن با دو بچه طلاق گرفته اومده خونه بابام نشسته

خب من بخدا حالم بد میشه اگه یه روز تا غروب خونه باشم حمله پنیک بم دست میده.چه انتظاری اخه داره که تم ...

عزیزدلم درکت می کنم حق داری اما ناامید نباش خدا بزرگه اما اینو بدون بهترین تایم رو داری که برای رشد و پیشرفت خودت وقت بزاری اون تایم رو که رفتی خونه پدر مادرت بزار روی یادگیری یه مهارت. مثلا زبان جدید یاد بگیر یا رقص یاد بگیر یا مثلا خیاطی کتاب‌های روانشناسی خودشناسی خداروشکر الان به لطف فضای مجازی جا برای پیشرفت هست 

خب من بخدا حالم بد میشه اگه یه روز تا غروب خونه باشم حمله پنیک بم دست میده.چه انتظاری اخه داره که تم ...

مبدونم سخته

ولی خب یکمی مهربونتر باشین ببین چقدر دنیا بهتر میگذره فیلم دانلود کن آهنگ بزار خونه تمیز کن برو دوش بگیر لباس خوب بپوش موهاتو ات‌و کن غذاهای جدید بپز دیگه چی کنی خانه داری همینه خودت روحیتو حفظ کن...

من الان دخترم از دیروز تب داره تمام کارو بارم ول کردم خوابیدم پیشش شب بردیم سرم زده باز تب داره بمیرم براش هیچی سلامتی نیس کمتر به اخلاقای بد همدیگه فکر کنین ❤️

حس میکنم در کنار شوهرم نمیتونم پیشرفت کنم

می تونی عزیزدلم ازین افکار بیا بیرون.بشین فکر کن چی از زندگی می خوای چی تو رو خیلی شاد می کنه چه شخصیتی داشته باشی حس خوشبختی می کنی خودت رو به همون تبدیل کن اما انتظار نداشته باش یک روزه یا یک ماهه صبور باش هر روزی یک قدم برداری یهو می بینی کلی تغییر کردی فکر هم نکن همه چیز به پول نیاز داره خیلیا رو میشناسم از صفر به لطف خداوند و همین فضای مجازی به بهترین جاها رسیدن .چرا تو نتونی.