2777
2789
عنوان

الان از خونه مامانم اومدم شوهرم یه حرف زشتی بهم زد😕

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 45 پست

اسی به نظرت اگه تنهایی نری و بهش بگی من دلم میخواد باتوبرم بهتر نمیشه؟

شده یه هفته تا دم در هم نری و منتظر بشینی ببرتت یعنی نمیبرتت؟

اخه اینجوری هم نمیشه ک تو بری تنهایی

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی به نظرت اگه تنهایی نری و بهش بگی من دلم میخواد باتوبرم بهتر نمیشه؟شده یه هفته تا دم در هم نری و ...

نمیاد.میشناسم خب.ماشینمون خرابه پول تعمیر نداره.کارو بار درستی نداره پول هم کنسله.دیسک کمر هم هست

کلا با برنامه مخالفه.چون پولی نداره.میگه فقط بشینیم خونه و نگاه درو دیوار بکنیم

مثل شوهر من دیشب بهش زنگ زدم سرکار بود گفتم با دوستم برم بیرون گفت برو با روی خوش گفت برو 

رفتم خوردیم به ترافیک زنگ زد گفت من خونه ام چرا نمیای پس گفتم خوردیم به ترافیک شدید گفت دروغ میگی شب ترافیک نیست فیلم ترافیک براش فرستادم اومدم خونه کلی دری وری بهم گفت گفت آخر عاقبتت هیچه ویلونی زن متاهل این موقع شب نباید ویلون باشه حالا من پسرمم همراهم بود دعوامون شد شدید گفتم من ازت اجاره گرفته بودم میگفتی نرو