2777
2789
عنوان

یه سوال از متاهل ها

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 47 پست
رفت وآمد زیاد رابطه تونو خراب میکنه.ما هر روز در رفت وآمد بودیم بعد انقد رابطه مون خراب شده که نگو ت ...

متاسفانه پدرشوهرم پارسال فوت شدن بقیه هم خیلی حس میکنم لی لی به لالش گذاشتن توقعشون زیاد شده 

ما یک جا زندگی میکنیم 

وقتایی که می‌ره جایی یا من میرم جایی همش به شوهرم میگ من رفتم یا رفته اصلا زنگ نمیزنه شوهرم قشنگ جوابشو میده دخترات چقد بهت زنگ میزنن 😂😂😂😂😂

میگ خواهرم عروساش همش زنگ میزنن حالشو میپرسند زن تو زنگ نمیزنه میگ اون با عروساش خوبه اون نمیزنه توپ دهنشون ساکت میشه می‌ره تو اتاقشش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم شوهرم هیچی نمیگه منو درک میکنه اما مادرشوهر و خانواده شون هردفعه منو میبینن یا زنگ میزنن ی ...

ول کن خواهر اخلاقته دست خودت ک نیس

باز خوبه شوهرت میفهمه

لازم نیس جوری زندگی کنی ک کسی ازت راضی باشه مهم خودتی

هروقت بهت گله کردن یا متلک گفتن بگو بخدا وقت نداشتم شرمنده با لبخند پههههههن بگو

من جاریم براخودشیرینی هر روز زنگ میزنه مادرشوهرمم همش ب من میگ فلانی زنگ میزنه تو نه 

منم میگم بخدا وقت ندارم یادم میره

خوش بحالتون،من یکماهه وقت نکردم زنگ بزنم امشبم یه مهمونی دعوتیم که اومدن،ولی میدونم قراره بهم متلکی ...

میشناسنت دیگ می‌دونن ادم درونگرایی هستی نباید گیر بده بهت

منم درونگرام تا نپرسن چیزی نمیگم 

زندگی دیگران هیچ مشکلی از شما حل نمیکنه که این مقایسه ها مشکلت رو بدتر میکنه. هر جور راحتی رفتار کن ...

چهار ساله هنوز عادت نکردن،ازاین بدم میاد که میخوان سعی کنن منو عوض کنن

متاسفانه پدرشوهرم پارسال فوت شدن بقیه هم خیلی حس میکنم لی لی به لالش گذاشتن توقعشون زیاد شده

برا منم همینطورع.با پدرشوهرم اختلاف دارن جدا زندگی میکنن.حالا بحاطر اینکه مثلا تنها نباشه اینا من از روری که ازدواج کردم یه روز هم خونه نبودیم .چندبارم دعواکردم سرش ولی شوهرم میگفت نگرانم فلان.الان دوسه هفته س فاصله گرفتم ازشون.میگم اگه نگرانی خودت برو هرروز سر بزن من هرروز نمیتونم

میشناسنت دیگ می‌دونن ادم درونگرایی هستی نباید گیر بده بهتمنم درونگرام تا نپرسن چیزی نمیگم

باورت میشه هرچندوقتی یکبار یکیشون بهم زنگ میزنه نصیحت که زنگ بزن مادر ناراحته،۴ساله هنوز منو درک نکردن

منم حوصله زنگ زدن ندارم .دو هفته ایی یکبار معمولا زنگ‌میزنم

یکبار پدرشوهرم غیر مستقیم به روم آورد که جاریم خیلی زنگ میزنه.منم گفتم چه خوب😅.دیگه ادامه نداد

خدایا حالا که منو لاغر نمیکنی ،شوهرمو چاق کن 😜😜😜
ول کن خواهر اخلاقته دست خودت ک نیسباز خوبه شوهرت میفهمهلازم نیس جوری زندگی کنی ک کسی ازت راضی باشه م ...

جاری منم مثل خودشونه مدام گوشی دستشه،اما من صبح میرم سرکار عصر میام دیگه تایم اجتماعیم پرمیشه میخوام تنها توخونه باشم و ریلکس کنم،هکیشه میگم وقت ندارم میگه اندازه یه بیسکوییت خوردنم وقت نداری؟زنگ زدن دودقیقه میشه

چهار ساله هنوز عادت نکردن،ازاین بدم میاد که میخوان سعی کنن منو عوض کنن

باشه پس عوض نشو و محکم خودت باش. اونا بالاخره کوتاه میآن و دست از سرت برمیدارن. ببین فقط و فقط زندگی خودت و همسر و بچه ها (اگه داشته باشی) برات مهم باشه. بقیه فرعی هستن. نذار روی زندگیت اثر بذارن. فقط سعی کن با شوهرت رابطه دوستی و رفاقت محکمی داشته باشی که باهات هم داستان باشه. 

با شوهرت حرف بزن

شوهرم اصلا مشکلی نداره میگه هرجور راحتی ،اما خودشون منو میبینن اصلا یه مدلی باهام برخورد میکنه سرد برخورد میکنه البته جلو شوهرم نه ،وقتایی کسی نیست مثلا متلکی بگه جلو شوهرم نمیگه شوهرم پشتمه

جاری منم مثل خودشونه مدام گوشی دستشه،اما من صبح میرم سرکار عصر میام دیگه تایم اجتماعیم پرمیشه میخوام ...

بگو نه واقعا وقت ندارم

واویلا مردم چ بیکارن،ول کنین توروخدا با زنگ زدم ما چی بهتون میرسه ، ول کن اهمیت نده کم کم خودشون میفهن ک اخلاقته 

باز تو خوبه گاهی زنگ میزنی من ک اصلا با اینک سرکارم نمیرم همش خونه ام،بیکارم باشم زنگ نمیزنم

باشه پس عوض نشو و محکم خودت باش. اونا بالاخره کوتاه میآن و دست از سرت برمیدارن. ببین فقط و فقط زندگی ...

باورت میشه با مشاور صحبت کردم اونم همین حرف شمارو بهم زد ولی دیدی سرد باآدم برخورد میکنن حس بدی میگیره آدم

بگو نه واقعا وقت ندارمواویلا مردم چ بیکارن،ول کنین توروخدا با زنگ زدم ما چی بهتون میرسه ، ول کن اهمی ...

اخه من کار الکی بدم میاد زنگ بزنم بگم حالم بده مثلا به پول احتیاج داریم میگه ایشالا خداکمک کنه خداحافظ،تا اینجای زندگی ما اندازه سرسوزنی کمکی بهمون نکردن ،یه خرده دلمم ازاین گرفته خیلی میلی به زنگ زیاد ندارم