2777
2789
عنوان

یه سوال از متاهل ها

319 بازدید | 47 پست

دوستان من یه آدم درونگرا هستم شاغلم هستم اصلاهم حوصله تلفن زدن ندارم اما برکس مادرشوهرم خیلی اهل تلفن زدن هستن من حدودا دوهفته ای یکبار زنگ میزنم بهشون و ماهی یکبار میرم پیششون شبم میمونم یه شهردیگه هستن،شما چندوقتی یکبار زنگ میزنین؟اخه همیشه ناراحتن من زنگ نمیزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ دقیقا منم همینم

متنفرم از تلفنی حرف زدم اصلاً نمیتونم 

خیلی دعوا کردم باشوهرم سرهمین مسئله الان دیگ فهمیده ک نمیتونم

من اصلا زنگ نمیزنم چون وقتشو ندارم با دوتا بچه یادم میره اصلا شاید اونا زنگ بزنن،ماهی یکی دوبار میریم خونشون اگ دعوت کنن

زنگ من زیاد ب کسی نمیزنم فقط ب شوهرم زنگ میزنم

رفت وآمد زیاد رابطه تونو خراب میکنه.ما هر روز در رفت وآمد بودیم بعد انقد رابطه مون خراب شده که نگو تو این یه سال.الان یکم فاصله گرفتم چندروز یبار میرم همه چی خیلی بهتره.هرقدر که خودتون راحتین رفت وآمد کنین.اونم نباید انتطارداشته باشه کار وزندگیتونو ول کنید برید پیششون

منم مثل شمام ولی الحمدالله درکم کردن مادرشوهرم تقریبا هر روز به‌م زنگ میزنه و شاید هفته ای دوبار بیاد خونمون دو تا کوچه با ما فاصله داره.من شاید ماهی یکبار یا چهل روز یکبار برم

🍁🍁🍁و تو رفتی و هنوز سالها هست ک درگوش من آرام آرام  خش خش گام تو تکرار کنان می دهد آزارم....🍂🍂🍂 در خیالات خودم در زیر بارانی که نیست🍂میرسم با تو به خانه از خیابانی که نیست🍂می نشینی روبرویم خستگی در میکنی🍂چای می ریزم برایت توی فنجانی که نیست🍂باز میخندی ک میپرسی که حالت بهتر است؟🍂باز میخندم که خیلی......گرچه میدانی که نیست🍂چشم میدوزم به چشمت می شود آیا کمی🍂دستهایم را بگیری بین دستانی که نیست؟🍂می روی و خانه لبریز از نبودت میشود🍂باز تنها می شوم با یاد مهمانی که نیست🍂رفته ای و بعد تو این کار هرروز من است🍂باور اینکه نباشی کار آسانی که نیست🍁🍁🍁 https://harfeto.timefriend.net/17567192787641

اخ دقیقا منم همینممتنفرم از تلفنی حرف زدم اصلاً نمیتونم خیلی دعوا کردم باشوهرم سرهمین مسئله الان دیگ ...

منم همینم شوهرم هیچی نمیگه منو درک میکنه اما مادرشوهر و خانواده شون هردفعه منو میبینن یا زنگ میزنن یه چیزی میگن بهم،باعث شده از خودم ناراضی باشم

خوش بحالتون،من یکماهه وقت نکردم زنگ بزنم امشبم یه مهمونی دعوتیم که اومدن،ولی میدونم قراره بهم متلکی ...

مهم نیست باباااا.

انقدررررر به من متلک گفتن. به تخمدان چپت خواهرم.

بگو اخلاقم همینه مجبورید بپذیرید

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم