باورت میشه با مشاور صحبت کردم اونم همین حرف شمارو بهم زد ولی دیدی سرد باآدم برخورد میکنن حس بدی میگی ...
خب باید روی خودت هم کار کنی . سخته. منم این حالتها و روزها رو داشته ام. اما هیچ اهمیتی برام نداشتن بالاخره هم فهمیدن و راحتم گذاشتن. اما بهت بگم اینجوری نیست که عوض بشن اما به حال خودت میذارن. اما رفاقت با همسر خیلی خیلی مهمه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرم اصلا مشکلی نداره میگه هرجور راحتی ،اما خودشون منو میبینن اصلا یه مدلی باهام برخورد میکنه سرد ب ...
پس بیخیال اهمیت نده بهشون منم مثل تو درونگرام زیاد حرف نمیزنم مادرشوهرم یک نوع دختری داره انقد حرف میزنع انقد سبک بازی در میاره مسخره بازی در میاره برا خندوندن بقیه اداهای بقیه رو در میاره میشن میخندن من اصلا خوشم نمیاد از این سبک بازیا برا همین بهم میگن مغرور حالا اگر من کارای اون نوشو انجام میدادم میشدم جلف مسخره دختره ازدواج هم کرده
خداروشکر،مادرشوهرمنم خوبه مهربونه ولی اینکه توقع داره مدام بهش زنگ بزنیم و سر بزنیم اذیت کننده س
نه دیگه این توقع رو میتونن از پسرشون داشته باشن شوهر من دلش بخواد میتونه هر روز بره سر بزنه یا هر روز زنگ بزنه. ولی عروس نه دیگه در همین حد که اینقد زود زود میریم کافیه دیگه