2777
2789
عنوان

یه سوال از متاهل ها

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 47 پست
باورت میشه با مشاور صحبت کردم اونم همین حرف شمارو بهم زد ولی دیدی سرد باآدم برخورد میکنن حس بدی میگی ...

خب باید روی خودت هم کار کنی . سخته. منم این حالتها و روزها رو داشته ام. اما هیچ اهمیتی برام نداشتن بالاخره هم فهمیدن و راحتم گذاشتن. اما بهت بگم اینجوری نیست که عوض بشن اما به حال خودت میذارن. اما رفاقت با همسر خیلی خیلی مهمه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من کار الکی بدم میاد زنگ بزنم بگم حالم بده مثلا به پول احتیاج داریم میگه ایشالا خداکمک کنه خداحا ...

اصلا خواهر من کسی برات مهم نباشه،خودت و شوهرت تمام

بزار اینقد بگن تا پاره بشن

وقتی کاری واستون نکردن گ دیگ بدتر 

هرموقع چیزی گفتن فقط لبخند بزن سعیم‌بکن تنها نری خونشون ک بی محلی کنن فقط با شوهرت

والا ما تو یک شهریم و هر دوروز یکبار میریم خونشون پس نیاز به زنگ زدن نیست مگر که کاری داشته باشیم یا ...

عروس مورد علاقه مادرشوهر من همینه ،اما من سختمه،به مامانمم بخدا کم زنگ میزنم مگه اینکه کاری داشته باشم،میگم درونگرام یعنی برای همه نه فقط اونا 

اصلا خواهر من کسی برات مهم نباشه،خودت و شوهرت تمامبزار اینقد بگن تا پاره بشنوقتی کاری واستون نکردن گ ...

نه راهشون دوره تنها نمیرم ولی همین بلاخره یه جا یه چیزی به ادم میگن 

عروس مورد علاقه مادرشوهر من همینه ،اما من سختمه،به مامانمم بخدا کم زنگ میزنم مگه اینکه کاری داشته با ...

خب خداروشکر رفتارشون جوری نیست که دوست نداشته باشم برم خونشون.

خب خداروشکر رفتارشون جوری نیست که دوست نداشته باشم برم خونشون.

خداروشکر،مادرشوهرمنم خوبه مهربونه ولی اینکه توقع داره مدام بهش زنگ بزنیم و سر بزنیم اذیت کننده س

شوهرم اصلا مشکلی نداره میگه هرجور راحتی ،اما خودشون منو میبینن اصلا یه مدلی باهام برخورد میکنه سرد ب ...

پس بیخیال اهمیت نده بهشون منم مثل تو درونگرام زیاد حرف نمی‌زنم مادرشوهرم یک نوع دختری داره انقد حرف میزنع انقد سبک بازی در میاره مسخره بازی در میاره برا خندوندن بقیه اداهای بقیه رو در میاره میشن می‌خندن من اصلا خوشم نمیاد از این سبک بازیا برا همین بهم میگن مغرور حالا اگر من کارای اون نوشو انجام میدادم میشدم جلف مسخره دختره ازدواج هم کرده 

خداروشکر،مادرشوهرمنم خوبه مهربونه ولی اینکه توقع داره مدام بهش زنگ بزنیم و سر بزنیم اذیت کننده س

نه دیگه این توقع رو میتونن از پسرشون داشته باشن شوهر من دلش بخواد میتونه هر روز بره سر بزنه یا هر روز زنگ بزنه. ولی عروس نه دیگه در همین حد که اینقد زود زود میریم کافیه دیگه

نه دیگه این توقع رو میتونن از پسرشون داشته باشن شوهر من دلش بخواد میتونه هر روز بره سر بزنه یا هر رو ...

کاش یه روزی اینو متوجه شن،اینم بگم من هروقت مشکلی براشون پیش اومده اولین نفر رفتم هرکاری براشون کردم اما این اخلاقه اذیتم میکنه

کاش یه روزی اینو متوجه شن،اینم بگم من هروقت مشکلی براشون پیش اومده اولین نفر رفتم هرکاری براشون کردم ...

کلا مدل مادر پدرا همینه همشون این توقع رو دارن .ولی وقتی یه روال ثابت رو شما در پیش بگیری کم کم عادت میکنن دیگه .

دو تا تاپیک زدم ولی ارسال نشده ت میدونی چرا

نه عزیزم. شاید سایت مشکل داره. به نی نی یار پیام بده

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم