دختر خاله ام میگفت الان خیلیا آماده ازدواج ان و نمی تونن مثلا پسره خونه وماشین همه چی جور کرده الان ۴۰سالشه خپب سراغ دختر۲۰ساله که نمی تونه بره چون دختره بیشتر پولش میخواد
میمونه دخترهای ۳۰تا۴۰ که پسره نمیخواد😐😐😐
وا مگه دختر بالای سی چجوریه؟؟
با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی میشوم که عشق را میسازد، میپروراند و در آن میدرخشد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی متاسفانه بزرگترین سرمایه یک زن برای ازدواج سنشه توی فرهنگی که ما داریم
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
حتما پسره چون خونه و ماشین داره ، توقع یه دختر ۱۰ سال جوون تر و تر و تازه داره دیگه ... اینجور افراد کل فکرشون عشق و حال و رابطه جنسی هست و با خودش نمیگه خب من ۴۰ ساله هستم و خانم ۲۰ ساله ، کلی طیف فکری مون فرق داره ، تازه ۱۰ سال بعد خود آقا سرخورده میشه چون زنه دیگه محلش نمیده