2777
2789
عنوان

حسادت مادر شوهرم به من

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 23 پست
حالا حالا ها کار داره باهات

ای وای بلا به دور😂😂😂😂😂

شهرستان باغ میوه دارن نصف سال می‌ره اونجا انقد سرش شلوغ میشه اصلا رنگم نمیزنه اونموقع راحتم 

وقتایی که هست اذیت خالصه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا مادرشوهر من به دختر خودشم حسودی میکنه 

من سالهاست عروسشم ولی با من کاری نداره چون منو در حد خودش نمیبینه چون زیاد بروز نیستم و اهل استوری و عکس و اینا نیستم 

ولی خواهرشوهرم ۶ ماه نیست عروس شده هی عکس و استوری میذاره که خب دوست داره درضمن کم‌سن و سال و جوان هستن و بایدم ذوق داشته باشن 

حالا مادرشوهرم هر روز پدرشوهرمو یه جور بزک دوزک میکنه و عکس میگیره با هوش مصنوعی و .... استوری میذاره 

بخدا مضحکه فامیل شدیم 🤣🤣🤣🤣

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
واقعا چه ضایع

یکی نیست به این مادرشوهرها بگه اگر فکر میکنید پسرتون ازدواج کنه دختر مردم میدزدتش پس واسش زن نگیرید بذارید ور دل خودتون باشه 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد