2777
2789
عنوان

این کبودی رو دست شوهرم جای گازه عکسشو میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3867 بازدید | 125 پست
ببین ارنجت کجاست دقیقا 30 سانت بالای ارنجه یعنی پشت بازو میوفته خودش که قسمدجان مادرشو میخوره میگه ن ...

راست میگه بدبخت حالا خودت دست دیگشو گاز بگیر ببین همینجوری میشه😅

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
شک ب دلت راه نده گاهی من بدنمو ببینی هزار تا کبودی داره اصن نفهمیدم کی کبود شدن

منم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگه بدبخت حالا خودت دست دیگشو گاز بگیر ببین همینجوری میشه😅

شبیه سازی‌کنه؟🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
توی انبار داروخونه کار میکنه

اگه از ته دلت میدونی تا حالا کاری نکرده و نمیکنه بگذرش

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
توی انبار داروخونه کار میکنه

جن گازش گرفته تو انبار

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

تو نی نی سایت یاد میگیریم شبانه روز دنبال علائم خیانت همسران بگردیم

یعنی ماموریت دیگه ای تو زندگی نداریم؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین