2777
2789
عنوان

این کبودی رو دست شوهرم جای گازه عکسشو میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3905 بازدید | 125 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دهن کسی هست انقدر بزرگ من تا ته هم دهنمو باز میکنم انقدر نمیشه و اینکه اخه چرا پشت بازو

من نمی‌دونم کی گاز گرفته دست شوهرتو اما شوهر خودم دقیقا اون جن ده اشغال همینجوری گازش گرفته بود انقد گنده بود جای گاز ک نگو 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

منم الان پشت ماهیچه پام سیاه کبودی نمیدونم بخ کجا خورده

انشاالله که جایی ضربه خورده🙁اخه چیز مشکوکی ازش ندیدم با اینکه همه چیشو چک میکنم و اینکه چون پشت دستشه یکم دلم ارومه نمیدونم

خدا بکشه خودشو و اون دختری ک باهاش بود

اون زنه خودکشی کرد مرد 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اسی ول کن این بیچاره رو دلم براش سوخت بگو کمک خواست دستش تکون بده

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

نه بابا چه گازی

مشخصه جای ضربه است

بعدم اخه کی میاد اونجا را گاز بگیره 😂😂😂🤣🤣

ولی خیلی امکان داره چنین جایی ضربه بخوره

و این که گاز اینقدر کبود میکنه ؟؟ مگه سگ هاره 🤣🤣🤣