2777
2789
عنوان

این کبودی رو دست شوهرم جای گازه عکسشو میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3855 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای ضربه اساحتمالن دستش خورده ب جاییبراهمه پیش میادمن خودم الان پامو نگا کردم دیدم سیاهه،حتی نمیدونم ...

اره من خودمم اینجوری میشم بعد شوهرم همیشه تو خونه بالاتنش لخته اینقدر خنگ نیست بذار کسی ذستش.  گاز بگیره که من زندگیشو سیاه کنم اونموقع مغزم کار نمیکرد

عزیزم به نظرم این تاپیکت اشتباهه الان خودت ذهنت درگیره میای میپرسی بعضی ها تایید میکنن که جای گازه بعضیا میگن نه کبودیه خودت داری خودتو بیشتر آزار و اذیت میکنی اون شوهر شماست این موضوع رو منطقی حل کنید چون اینجا هرکس یه نظر میده ذهنت آشفته میشه خواهری❤️

توی انبار داروخونه کار میکنه

استاتر اگه خیانت بود میدونستم مطمن باش نمذاشت ببینی خو حتما میپوشوندن جاشو

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم به نظرم این تاپیکت اشتباهه الان خودت ذهنت درگیره میای میپرسی بعضی ها تایید میکنن که جای گازه ب ...

مرسی اره این مال چندروز پیش بوده تایپیکم اگه میشه گزارش بزنید حذف شه من بلد نیستم 

اگه از ته دلت میدونی تا حالا کاری نکرده و نمیکنه بگذرش

غش کنم واسه پروفایلت؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته