2777
2789
عنوان

این کبودی رو دست شوهرم جای گازه عکسشو میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3875 بازدید | 125 پست
😂😂چرا

بابا چقدر گیر میدی به بیچاره ببین جلو کسی که خیانت میکنه رو نمیشه گرفت البته حس می کنم شوهر تو راس میکنه منم نصف بدنم کبوده ولی مجردم دلیلشم نمیدوم ول کن بیچاره رو بابا 

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا شتبازدگی نکن ارمشتو حفظ کن سر فرصت غیر منتظره ازش سوال کن

خب سوال کردم گفت حتما موقع وسایل چیدن اینجوری شده خودشم انگار تازه دیدش هی دستشو دور میداد تا بتونه ببینه چی شده گفت جان مادرم نمیدونم

چرا اینقد بهش مشکوکی وقتی تاحالا هیچی ازش ندیدیخیلی اذیتش میکنی با این همه شکاکی

چون وقتی میریم بیرون زیاد نگاه همه میکنه حالم بد میشه دیشب هم سر این باهاش دعوا کردم هرچی امروز اومد سمتم جوابشو ندادم چرا شوهر من باید اینجوری باشه

چون وقتی میریم بیرون زیاد نگاه همه میکنه حالم بد میشه دیشب هم سر این باهاش دعوا کردم هرچی امروز اومد ...

تاحالا شده به بیخیالی بزنی ببینی واکنشش چیه؟

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》
تاحالا شده به بیخیالی بزنی ببینی واکنشش چیه؟

ارهالان 7 ماه ازدواج کردیم اولاش کلا بیخیال بودم گفتم درست میشه خودش ولی فایده نداشت حرکتی یا کاری نمیکنه فقط این نگاه کردن نمیدونم چیه مثلا چی قراره از توش دربیاره حالمو به هم میزنه حالا خوبه انتخاب خودش بودم

ارهالان 7 ماه ازدواج کردیم اولاش کلا بیخیال بودم گفتم درست میشه خودش ولی فایده نداشت حرکتی یا کاری ن ...

بنظرم با مشاوری صحبت کن و اصلا خونتو ترک نکن

فقط برای این مورد نمیشه زندگیو خراب کرد باید راه حلی براش پیدا کنی

مخصوصا که داری مامان میشی

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》

با اطمینان کامل میگه جای گاز نیست بدن انسان به یک دلیل بی خود و بی دلیل کبود میشه برو سرچ کن دلیل کبودی بدن یهویی بی دلیل چی هست هزارتا دلیل داره و هزارتا عکس مشابه همسر شما به حرف کسی گوش نکن این جای گاز نیست

جای ضربه اس

احتمالن دستش خورده ب جایی

براهمه پیش میاد

من خودم الان پامو نگا کردم دیدم سیاهه،حتی نمیدونم ب کجاخورده😆😆

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍