بابا چقدر گیر میدی به بیچاره ببین جلو کسی که خیانت میکنه رو نمیشه گرفت البته حس می کنم شوهر تو راس میکنه منم نصف بدنم کبوده ولی مجردم دلیلشم نمیدوم ول کن بیچاره رو بابا
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
ارهالان 7 ماه ازدواج کردیم اولاش کلا بیخیال بودم گفتم درست میشه خودش ولی فایده نداشت حرکتی یا کاری نمیکنه فقط این نگاه کردن نمیدونم چیه مثلا چی قراره از توش دربیاره حالمو به هم میزنه حالا خوبه انتخاب خودش بودم
با اطمینان کامل میگه جای گاز نیست بدن انسان به یک دلیل بی خود و بی دلیل کبود میشه برو سرچ کن دلیل کبودی بدن یهویی بی دلیل چی هست هزارتا دلیل داره و هزارتا عکس مشابه همسر شما به حرف کسی گوش نکن این جای گاز نیست
من خودم الان پامو نگا کردم دیدم سیاهه،حتی نمیدونم ب کجاخورده😆😆
خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍