2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم رو دخترخالم نظر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 72 پست
منم نطرم همین بود. ولی استارتر میگه بهش گفته و اونم کتمان کرده. یا نباید گفت، یا وقتی گفتی نباید مرا ...

اخه من خیلی بهم برخورده کسی که فامیلای خودشم فالو نداره چرا دخترخاله منو فالو‌کنه این درخالیه کل فامیلای من بهش درخواست فالو بدن قبول نمیکنه حتیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نطرم همین بود. ولی استارتر میگه بهش گفته و اونم کتمان کرده. یا نباید گفت، یا وقتی گفتی نباید مرا ...

درسته وقتی شاخک اسی تکون خورده وبه روی شوهرش هم اورده باید به رو بیاره که خاله هم فهمیده دوست ندارن با دخترش صحبت کنی

درسته وقتی شاخک اسی تکون خورده وبه روی شوهرش هم اورده باید به رو بیاره که خاله هم فهمیده دوست ندارن ...

بنظر منم شتر سواری دولا دولا نمیشه. جدا از قضیه زن و شوهری اینا، اون دختر بچه هم در خطره...خدایی نکرده بره رومخش، یه کاری دست اون بچه میده. بیمارهای جنسی خیلی خطرناک میشن. اینجور مواقع نباید مراعات کرد

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ادم مریض و بی شعور ، اصلا براش مهم نیست، خاله اش باید مواظب به دخترش باشه

من برام مهم نیست من ذهنم به شدت درگیره به حدی که دارم به جدایی فکر میکنم چی میگید شما اصلا جای من نیستید 

دخترخاله من ،من رو مثل خواهرش میدونه من اینقدر از این بچه مطمعنم اندازه خواهرام میدونم دختری نیسن که گول کسیو بخوره درسته بچس ولی حتی به پسرام اعتماد نداره چه برسه بخواد با شوهرمن دوست بشه من همه چیو از چشم شوهرم میبینم

درسته بیشتر از استاتر اون دختر تو خطره

دوستان دخترخاله من با بچهایی که شما میشناسید زنین تا اسمون فرقشه به شدت زبون دراز و دعوایی جوریکه شوهرمن لخواد بهش همچین درخواستی بده رسواش میکنه پدرشم سرهنگه

یه کم رابطتو با دخترخالت مدیریت کن وقتهایی که شوهرت نیست باهاش رفت و آمد کنشوهرت  هست دلیلی نداره دخترخالت بیاد خونتون 

خودت حواست به زندگیت باشه دیگه والا فکر نکن جدا بشی بقیه مردها ازین بهترن 

دوستان دخترخاله من با بچهایی که شما میشناسید زنین تا اسمون فرقشه به شدت زبون دراز و دعوایی جوریکه شو ...

شاید گول بخوره تغییر هورمون دوره بلوغ،فقط کافیه یکی از موهاش از لبخندش از چشماش تعریف بکنه سریع گول میخوره

من برام مهم نیست من ذهنم به شدت درگیره به حدی که دارم به جدایی فکر میکنم چی میگید شما اصلا جای من نی ...

گلم مگه من گفتم دختره بدی هست یا کرم داره.شوهرت مریضه ، ادم مریض هم تو فرصت مناسب کارش رو میکنه

شما هم باید جدا بشی دیگه ، ادم درستی گسرت نیومده