2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم رو دخترخالم نظر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 72 پست
خب این دیگه واقعا مشکلهمخ شوهرتو نزد؟؟ چیا به هم میگن؟

نه اصلا رو‌شوهرمن فازی نداره درسته هیکلش بزرگه ولی هنوز بچس به هم سن و سالاش فکر میکنه این شوهرمنه که اونو میبینه دستو پاشو گم میکنه

گفتم من از خواهرات و خواهرزادهات بدم میاد دخترخالت شخصیتش باحاله 😐

تهدیدش کن. بگو با بچه دوساله که حرف نمیزنی. یه بار دیگه ببینم دور و برش میپلکی آبروت و میبرم. به خالم میگم شوهرم پدوفیله، حواست به دخترت باشه. شرف برات نمیذارم. پس بتمرگ سرجات

بگو هروقت با خانوادمم مثل دخترخالم رفتار کردی، باور میکنم بهش نطر نداری

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم کوچولو تر بود پارک میبردمش،  یه جایی از پارک همیشه یه اقای جا افتاده سنش سی تا چهل میزد میومد با دخترهای متنوع ولی سن پایین،  جیک تو جیک حرف میزدن اصلا یادم نمیره بغلشون میکرد و میگفت سیگار نکشین و این حرفا،  یعنی به واقع میتونست همسن دخترش باشه

حالا شمام میتونی کمتر دختر خاله رو ببینی،  اینکه کاری نداره

به نظرم دختر خاله هم فهمیدهشوهراین روش کراش دارهمهریه بزار اجرا حق و حقوق بگیر بچه نیار

اخه برای خودمم عجیب بود ی بار تو‌خونه نشسته بودیم دخترخالم گفت شوهرت همه استوریای منو لایک میکنه من جاخوردم گفتم مگه اصلا تورو فالو داره بچها شوهرمن اصلا فامیلای خودشم فالو نمیکنه عجیب بود برام عجیب

یک آشنای ما 11سالشه نامزد کرده،مادرش هم 26سالشه حامله هست

من از این موارد زیاد دیدم تا دلت بخواد گلم

دخترا تو این سن رو خیلی ها کراش میزنن و خوششون میاد

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بله، بچه تو این سن حتی ممکن خر بشه و تحت تاثیر قرار بگیره

من به دخترخالم مطمعنم از چشام بیشتر بهش اعتماد دارم همچین دختزی نیس ولی شوهرم نمیتونم بهش اعتماد کنم

نه نه نباید روشنش کنه اگه میدونه هم نباید بگه قبحش میریزه پر رو تر میشه

منم نطرم همین بود. ولی استارتر میگه بهش گفته و اونم کتمان کرده. یا نباید گفت، یا وقتی گفتی نباید مراعات کنی. باید خیلی واضح تکلیف قضیه رو روشن کتی

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من از این موارد زیاد دیدم تا دلت بخواد گلمدخترا تو این سن رو خیلی ها کراش میزنن و خوششون میاد

آره دوره بلوغ هست همه ی ما هم گذروندیم ولی این دختر تو این دوره داره گیر آدم بدی میوفته

من به دخترخالم مطمعنم از چشام بیشتر بهش اعتماد دارم همچین دختزی نیس ولی شوهرم نمیتونم بهش اعتماد کنم

بترس 

خواهرها به هم خیانت میکنن

تو همین سایت نوشته بود 

خواهرش با شوهر خواهرش دوست بوده

میرفته یه شهر دیگه 

باهاش رابطه برقرار میکرده

از نوع جنسی 

یعنی تو شهری که خواهرزن توش دانشگاه میرفته