2777
2789
خیر چون فکرو ذکرش اینه حق و حقوقی که از زندگی اولش پایمال شده رو تو زندگی بعدی بدست بیاره به اصطلاح ...

این حرف شما قبل تعمیم به همه خانم ها نیست

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا خانمی که یگبار تجربه یه زندگی تلخ و مرد ‌نادون رو داشته پر از ترس و نگرانیه برای ازدواج دومو خ ...

بله درسته،من تو عقد دارم جدا میشم،برای ازدواج دوم بشدت ترس دارم،چون ضربه بدی بهم زدن و فقط یک مرد میتونه در آینده برام جبران بکنه نه پسربچه های الان..

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
واقعا برای شعورتون متاسفم ایشون الان برای شما مزاحمت داشتند؟

شما چرا پیکمی بازی در میاری 

معلومه که مردا واسه چی میان سایت 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

خب ممکنه حسادت کنه ب زندگیت چون هر چقدر هم ک بگه نه شوهر بدرد نمیخوره هرچقدرم حرفش درست باشه بازم ته ...

از اول ک حس حسادت داشت . هی میگف خوشبحالت سرخونه خودتی بچه داری . درصورتی ک نمیدونه سختیایی ک من میکشم اون حتی حوصله ۱ دقیقه تحمل کردنشم نداشت و نداره

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

یک پسر با یک خانم فقط با جسمش ازدواج نمیکنه که 

ارزش خانم فقط به باکره بودن یا نبودنش نیست 

زن فقط جسم و زیبایی نیست روح داره 

اخلاق و رفتار و شخصیت زن ارزشمنده 

شاید اون خانم عالی باشه اما فقط در جای اشتباهی و با آدم اشتباهی بوده

والا از خیلی از دخترا بهترن

از اول ک حس حسادت داشت . هی میگف خوشبحالت سرخونه خودتی بچه داری . درصورتی ک نمیدونه سختیایی ک من میک ...

پس بهتره روابطت کم رنگ شه باهاش خدا ب زندگیه اونم نظر کنه و خوشبخت شه

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

ب شدت علاقه داره با من درارتباط باشه و شوهرم مخالف این قضیه ست میگ با زنی ک نتونه حتی ی بار زندگی رو ...

بگو توقع داشتی با مرد خیانتکار زندگی کنه شوهرت از ایناس که میگه هربلایی سرت اوردم باید بسازی 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد