2777
2789
عنوان

خانما ترس دارم میگیرم از رانندگی اگه پیدا کنه بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 35 پست
سلام همردرد😂😂 منم خانومم گواهینامه گرفته الان همش استرس دارم ماشینو بزنه جایی این مربی خاک‌ بر سر ...

🫠 ماشین خودمه 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا حالم بده با بغض نشستم.

هیچوقت کنار مرد  چه همسر چه برادر چه پدر نشین برای تمرین رانندگی.اعتماد بنفس آدمو له میکنن.. خودت زمانهای خلوت تنهایی برو توخیابون ورانندگی کن.هرروز.هرروز.تا کامل مسلط بشی

پارسا پسرمامان😍
عزیزم اگر مهارت و حواس جمع داری بیخیالشون همشون همینن

پام رو ترمزه. حواسم هست. میگه نه اگه زیرش میکردی چی حالا طرف اون طرف 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

پدرت زیادی سخت گیره دوبارگفت بگوباسروصدای تومن بیشتردستپاچه میشم اشتباهاتم زیادمیشه شماچنددقیقه چیزی نگوفوقش تصادف میکنم میشه تجربه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چرا بابات رو‌با خودت می‌بری؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من پونزده ساله گواهینامه دارم...ده سال که شوهرم کنار دستم بود همش ایرادای بنی اسراییلی میگرفت،،هولم میکرد...سه ساله خودم تنهایی دارم میرونم با اینکه دست فرمونم خیلی خوب شده،،،چهاربار تصادف کردم...اینارو میگم که بهت بگم باید تو رانندگی پر رو باشی و نبازی خودتو

اکثرا همینن مردا

من خودم با ارامش میبرم بچه هارو یوقتایی پشت سرم شوهرم میادکه خودشم بره سرکار انقد استرس میگیرم بعد شب که میاد میگه اونجارو نباید گاز میدادی فلان پیچ و نباید زود میپیچیدی🤔

لعنتی شوماخر😅

گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........‌کاربر تعلیقی😡😡

یه بار که بابات پشت فرمونه تو هم مثل خودش باش😁..وای ترمز بگیر.وای ماشین داره میاد وای بپیچ.. نپیچ..بعد بگو خوبه کسی اینحوری هُلت کنه؟؟؟ (البته عواقب بعدیش پای خودت😂ممکنه بالگد بندازدت بیرون🤣)

پارسا پسرمامان😍

خودت تنها بشین. من با اینکه به شدددددددت می ترسیدم بعد گواهینامه حاضر نشدم کنار همسرم رانندگی کنم. اولین بار که ماشین رو برداشتم وقتی رسیدم به مقصد از شدت استرس داشتم از حال می رفتم همش فکر میکردم دیگع نمی تونم برگردم و بگم همسرم بیاد ببره یعنی در این حد حالم بد بود. وقتی رسیده بودم خییییس عرق بودم. ولی بالاخره رفتم و برگشتم. خودت تنها برو ولی خیلی آروم. من هنوزم ترس دارم ولی خیلی کمتر شده جای شلوغم نمیرم.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خودت تنها بشین. من با اینکه به شدددددددت می ترسیدم بعد گواهینامه حاضر نشدم کنار همسرم رانندگی کنم. ا ...

من خودم بدون بابام خارج شهری میرم. ولی استرس میگیرم. حتی اگه پشتم با ماشین باشه استرس میگیرم 

یه بار که بابات پشت فرمونه تو هم مثل خودش باش😁..وای ترمز بگیر.وای ماشین داره میاد وای بپیچ.. نپیچ.. ...

اصلا قبول نداره 

هزار بار خاموش میکنه 

تصادف کرده 

زده ماشین 

تو دیوار زده 

فقط من بدبخت دارم استرسی میشم 

اقایون همینن بعد ۱۴ سال رانندگی هنوزم وقتی شوهرم میشینه کنارم تا اخر مسیرو ی بند از این حرفا میزنه ،حالا من فکر میکردم شوهرم فقط اینطوریه ی بار بابامو سوار کردم سر تقاطع ک رسیدم گفت اینجا باید یکم وایسی ببینی ماشین نمیاد بعد بری😂😂

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝