2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی ک دوبار طلاق گرفته چطور ؟؟؟ 

دوستم ی بار از شوهر اولش ک پولداز و دست و دلباز بود بخاطر زن صیغه ای ک داشت طلاق گرف

از دومی بخاطر اینکه بی پول بود و اهل تلاش نبود یکی رو دوتا کنه 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

درسته ولی اون ادم طلاق گرفته حوصله از نو ساختن یه مرد و تبدیل از پسر ب مرد را نداره خیلی باید رفتار مرد پخته باشه

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

نظرم اینه نظر مردی که تو این سایته فاقد اهمیته 

حیف اسم مرد 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

طرف بد باشه چه زن چه مرد فرقی نداره ده بارم ازدواج کنه قدر زندگیو نمیدونه باید ببینی علت طلاق چی بوده 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

درسته ولی اون ادم طلاق گرفته حوصله از نو ساختن یه مرد و تبدیل از پسر ب مرد را نداره خیلی باید رفتار ...

هعععععی پیر شدم درست نشد 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

اونی ک دوبار طلاق گرفته چطور ؟؟؟ دوستم ی بار از شوهر اولش ک پولداز و دست و دلباز بود بخاطر زن صیغه ا ...

دیگ باید ب این نتیجه رسیده باشه ک ادم بی نقض نیست

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

همونطور که این خانم ها بیشتر قدر زندگی میدونن،آقا هم باید انقد مرد باشه و در خودش ببینه که آیا میتونه برای خانمی که یکبار ضربه خورده همسر خوبی باشه یا نه؟

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
دیگ باید ب این نتیجه رسیده باشه ک ادم بی نقض نیست

ب شدت علاقه داره با من درارتباط باشه و شوهرم مخالف این قضیه ست 

میگ با زنی ک نتونه حتی ی بار زندگی رو نگهداره سلام علیک اشتباهه چ برسه رفاقت

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤