2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر میگه باشگاه بدنسازی دیگه نرو خوب نیست فکرش داره دیوونه م میکنه من باید حتما برم باشگاه هر جور ش ...

خو برید ولی بدنسازی نرید...

از دکتر بپرسید چه ورزشی مناسبتونه همونو انجام بدین

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

دکتر میگه باشگاه بدنسازی دیگه نرو خوب نیست فکرش داره دیوونه م میکنه من باید حتما برم باشگاه هر جور ش ...

همسر من هم جوون بود سکته مغزی کرد ،بدنسازی برای قلب خ‌ب نیست وزنه های سنگین،برو پیلاتس عالیه،ولی معمولا کسایی که سکته می کنن از غلظت خون بالا فشار خون یا چربی تری گلیسیرید یا چیزای دیگس عجیب برام،یا اهل سیگارو قلیونن ،چند سالت شما؟؟کلا از یه سنی به بعد وزنه بلند کردنم خوب نیست هزار تا عوارض داره 

خب ببخشید از دکتر خودتون بپرسید نی نی سایت ها که دکتر نیستن

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

همسر من هم جوون بود سکته مغزی کرد ،بدنسازی برای قلب خ‌ب نیست وزنه های سنگین،برو پیلاتس عالیه،ولی معم ...

شاید کسی تجربه ای داره این طرز حرف زدن خوب نیس اونم با شرایط روحی استارتر

همسر من هم جوون بود سکته مغزی کرد ،بدنسازی برای قلب خ‌ب نیست وزنه های سنگین،برو پیلاتس عالیه،ولی معم ...

۱۸سالمه 

بیشتر از فشار روحی و استرس بوده

یه ذره اش از وزنه سنگین زدن بوده

۱۸سالمه بیشتر از فشار روحی و استرس بودهیه ذره اش از وزنه سنگین زدن بوده

عزیزم همسر من هم پنج سال پیش این مشکل براش پیش اومد خدارو شکر حالش خیلیم خوبه ،واین که اصلا نباید استرس داشته باشین،کلا ورزش های سنگین برای قلب خوب نیست احتمالا شما مشکل گرفتگی رگ قلب یا دریچه چیزی داشتی بدنسازی برای شما خطر داره رضا زاده هم که وزنه برداریشو گذاشت کنار مشکل قلبی براش ایجاد شده بود ومن همسرم علت سکتش مصرف سیگارو فشار بالا وتری گلیسیرید بود وکم تحرکی واسترس ،شما چون ورزشکار بودی اگر این دلایل نبوده حتما همون وزنه واسترس بوده واین واکسنایی که برای کرونا هم زدن دکتر به همسر من گفت می تونه از اونم باشه در کل برای ورزش رشته های دیگه رو انتخاب کنین مثل ایروبیک و پیلاتس و پیاده روی برای شما عالیه ،شنا ،اگر خانم هستید تی آر ایکس هم فرم دهی عالی داره ،تازه اونم باید با دکتر مشورت کنی بکم ورزشش سنگین

میگه کوهنوردی و راه رفتن که اینا رو من دوست ندارم

پیاده روی که خوبه...اگه برای سلامتی ورزش میکنید بهتره به حرف دکترتون گوش بدین

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉