2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا

بله شنیدم و دیدم همچین  چیزی  که گفتین رو ولی اصولا کم توقع تر انتظار دارن...

&این امضام@اینم اثر انگشتم حق باباتو اگه خوردم برو پس بگیر😒.  از من توقع املا درست واژگان رو نداشته باشین تجربیم نه انسانی.درخواست دوستی از کسی صادر نشه 

ب شدت علاقه داره با من درارتباط باشه و شوهرم مخالف این قضیه ست میگ با زنی ک نتونه حتی ی بار زندگی رو ...

خب ممکنه حسادت کنه ب زندگیت چون هر چقدر هم ک بگه نه شوهر بدرد نمیخوره هرچقدرم حرفش درست باشه بازم ته دلش نیاز ب همدم داره

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

واقعا برای شعورتون متاسفم ایشون الان برای شما مزاحمت داشتند؟

منم برای شعور شما متاسفم، مرد درست حسابی نی نی سایت نمیاد درکش خیلی سخت نیست 

در ضمن شما زبان سخنگوی بقیه هستی؟ 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ب شدت علاقه داره با من درارتباط باشه و شوهرم مخالف این قضیه ست میگ با زنی ک نتونه حتی ی بار زندگی رو ...

شوهرت خودش مشکل داره چه پرروه 

بگو مردهای داعون اومدن تو زندگی

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

همونطور که این خانم ها بیشتر قدر زندگی میدونن،آقا هم باید انقد مرد باشه و در خودش ببینه که آیا میتون ...

دقیقا 

خانمی که یگبار تجربه یه زندگی تلخ و مرد ‌نادون رو داشته 

پر از ترس و نگرانیه برای ازدواج دوم

و خیلی سخت گیرتر هم میشه 

و هر مردی نمیتونه خوشبختش کنه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد