2777
2789
عنوان

شش ساله هیچ رابطه ای ندارم و شوهرم میگه من مشکل ندارم تو به خودت نمیرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 306740 بازدید | 984 پست
نه اصلا

شوهرت سرده واسه رابطه آره ؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور تاپیکا رو که میخونم حالم از ازدواج بهم میخوره و ترجیح میدم تا آخر مجرد بمونم

وای جدیدا مردا هر غلطی میکنن

مجرد بودنی میگیم مجردیم لاقل

برا همین تنهاییم تو متاهلی تنها بودن بدتره

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
وقتی تخمک گذاری من بود و بهش میگفتم بیا برا رابطه می‌گفت نه من الان نمیتونم. چند روز بعدش که نزدیک پ ...

عزیزم   نزار  نسبت  بهت  سرد  بشه   ببین  چی دوس داره  چی  میخواد    همون کارو   بکن    ارایش کن   لباس   قشنگ و باز بپوش   هر  چی میدونی  به کار   ببند     ببین  نزار  این  روند  ادامه پیدا  کنه

وا چند سالت بود که متوجه نشدی مشکل داره این آدم

۲۵ سالم بود. آنقدر به من گفته او به خودت نمی‌رسی و کی تو رو نگاه می‌کنه و سگ به تو محل نمیدن که هنوز نمی‌دونم من مشکل دارم یا اون

وقتی تخمک گذاری من بود و بهش میگفتم بیا برا رابطه می‌گفت نه من الان نمیتونم. چند روز بعدش که نزدیک پ ...

شوهرت به شدت مشکل داره و احتمالا تو رو هم دوست نداره. کاش انقدر عمرت رو تلف نکردی توی همون یکسال اول تکلیف زندگیت رو مشخص میکردی. پدر خوبی برای بچش هست یا به اونم حسی نداره؟

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توکه از اول می‌شناختیش نباید میذاشتین بچه دار بشی .واسه زندگیت بیشتر فکر میکردی بچه چه دردی رو ازت دوا کرد!! البته اگه غیر از رابطه ،شوهرت اخلاقش خوبه و باهات سازگاری داره ارزش داره تو زندگیش بمونی بحثش جداست.

⛈️🌈🍀                                                                        https://daigo.ir/secret/11788654728