2777
2789

بچم حدودا سه هفته تمام شد که بیمار هست و انواع دارو شربت هارو سرم آمپول رو داره میزنه خودمم ازش گرفتم مامانم بابام هم گرفتند 

حالا علایم چیه تب و دگرگونی شروع شد بعد رسید به تنگی نفس و سرفه های وحشتناک و التهاب شدید گلو (که حتی آب دهن رو نمیتونیم قورت بدیم ) و استفراغ و اسهال و بی اشتهایی بسیار شدید 

تا حالا چهار بار سرم با انواع آمپول های مجاز زده بچم هرروز ضعیف تر از دیروز و کلی دارو میدم با توجه به دکترش دکترش گفته ویروس ولی من میگم کرونا چون امروز خودم جوری نفسم بند اومد سرفه کردم و ریه هام چسبید بهم و برق گرفتگی ریه شدید داشتم 

سریع دگزامتازون زدم تا بتونم نفس بکشم 

خانوما توروخدا بگید چیکار کنم بچم خیلی ضعیف شده خیلی سخته شد شده 

امروز درمانگاه که رفتم بچه های همجنس دختر سه سال و سه سال و نیم ۵ سال اونا هم سه هفته دو هفته بیمار بودند مثل هم بودند علایمشون 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
حالا چرا اینقدر ترسیدی؟ چرا اومدی اینجا؟ برو دکتر منم گرفتم خوب شدم

من برا خودم نمی‌ترسم برا بچم 

فکر کردی نرفتم تا حالا بچمو ۷بار دکتر بردم سه چهار بار سرم زدم 

تو چند وقت طول کشید اگر زود خوب شدی کرونا نداشتی یا غذا خوب خوردی سریع خوب شدی 

بدیش اینه بچم بی اشتها هست

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص عفونی ببر

بردم 

براش چندتا دارو نوشت 

تو چند وقت طول کشید علایم چیا بود 

بهش آب هویج و سوپ مرغ و هویج و زنجبیلپو پیاز بده میگفتن آناناس هم برا کرونا خوبه اگه حساسیت نداره

ممنون عزیزم ولی بدیش اینه نهایت به لقمه نون میخوره به اندازه دو بند انگشت تو روز نه میوه نه غذا 

سوپ که متنفره میوه هم بدش میاد 

علائم کرونا و آنفلوانزا یکیه بیشتر وقتا شدتشون هم یکیهمایعات زیاد بخورید دفع بشه

ممنون عزیزم 

ممنون عزیزم ولی بدیش اینه نهایت به لقمه نون میخوره به اندازه دو بند انگشت تو روز نه میوه نه غذا سوپ ...

منم بار اول که کرونا گرفتم اصلا اصلا اشتها نداشتم فقط سیب رنده شده میخوردم و دمنوش زنجبیل با عسل

منم بار اول که کرونا گرفتم اصلا اصلا اشتها نداشتم فقط سیب رنده شده میخوردم و دمنوش زنجبیل با عسل

ممنون عزیزم 

بردم براش چندتا دارو نوشت تو چند وقت طول کشید علایم چیا بود

بچتون خوب شد؟ گوشی دستم نبود  من خیلی مریض بودم کرونای من علائمش درد ماهیچه ها بی حالی واشک چشمم بند نمیومد نمیتونستم از جام بلند شم

بچتون خوب شد؟ گوشی دستم نبود من خیلی مریض بودم کرونای من علائمش درد ماهیچه ها بی حالی واشک چشمم بند ...

نه هنوز خوب نشده بچم علایمش سرفه شدید و التهاب گلو و اسهال استفراغ تهوع بی حالی بی اشتهایی 

دگرگونم هستیم 

داروها انگار خوب نمیکنه