2777
2789
عنوان

شش ساله هیچ رابطه ای ندارم و شوهرم میگه من مشکل ندارم تو به خودت نمیرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 306740 بازدید | 984 پست

خیلی معذرت می خوام اینو میگم نمی خوامم خیلی ناراحت بشی ولی اینو در نظر بگیر شده یه درصد

تو مطمئنی شوهرت از خانما خوشش میاد 

لطفا بهم نپرین چون هستن کسایی که اینطوری ازدواج می کنن ولی به اجبار خانواده در حالی که گرایششون کلا یه چیز دیگه است

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد یکسال باردار شدم. خیلی خوشحال بودم. البته این یکسال هم که میگم مدام رابطه نداشتیم. یه وقتایی که تخمک گذاری من بود بازم ناز میکرد و ایراد می‌گرفت و البته اینم بگم که رابطه ما با دارو بود. اونم من هیچ لذتی نمیبردم و فقط انتظار داشت من تحریکش کنم. خودش هیچ کاری نمیکرد

هروقت دیدی فشار اب کم شد بدون یکی دیگه م بازش کرده

این یا دلش با بدن یکی دیگس یا گی هستن😐

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

وقتی تخمک گذاری من بود و بهش میگفتم بیا برا رابطه می‌گفت نه من الان نمیتونم. چند روز بعدش که نزدیک پریود من بود می‌گفت من الان آماده ام! 

توی اون یکسال هیچی نمی گفتم و هر سازی میزد میرقصیدم. بعد که باردار شدم داروها رو کنار گذاشت و تا الان که بچه من پنج سالشه هیچ رابطه ای نداشتیم. رابطه که هیچ اصلا نشد یکبار منو بغل کنه یا ببوسه با حتی یه نگاه از روی دوست داشتن

گی نیست؟جدی میگم

مرده مشکل داشته 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم