2777
2789
من ۱۲هفته ام اصلاحالت تهوع نداشتم بعدظهرروبه شب گاهی شکمم بله خیلی کم جلواومده

جزو مامانای خوش شانسی ک حالت تهوع نداشتی واقعا

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸هفته و ۲ روز رفتم گلم🥺 ساک بارداریم واضح تو سونو اینبار دیده میشد فتال پل و قطب جنینم دیده شد ولی ...

اکر جنین بوده نگران نباش ،چند روز دیگه بری سونو قلبش تشکیل شده 

منم ۵ هفته رفتم ساک و زرده بود ولی حتی جنین نبود ،هفته بعدش رفتم قلبشم میزد

بعضیا دیرتر هستن 

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
عزیزدلم اصلا استرس نداشته باش تا میتونی موز بخور میگن برا تشکیل قلب خیلی خوبه. میخوای بذار دو هفته د ...

والا روزی ۱۰ تا از هر کدوم پسته و گردو و بادام میخورم یدونه گلابی و انار و موز میخورم نمیدونم که😔

سونو اولم نمیدونم یادته یا ن وضعیتم یه ساک خیلی کوچولو فقط دیده شده بود ولی دو هفته بعدش قشنگ ساکم تو سونو مشخص بود فتال پل قطب جنین میگم اینا پیشرفت نیس؟🥺

بچه اتون دختریاپسر؟

نمیدونم عزیزم ان تی مشخص نشد سونو دیگم نرفتم فعلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

سلام عزیزم خوبی دختر بخدا بلد نیستم چطوری میفرستن درخواست بدم بهت اونجا پی وی میشه فرستاد،؟

پی وی من خرابه همینجا روی ارسال عکس بزن.

یا اصلا متنشو بگو ببینم.

بعدم مگه نمیگی رشد کرده خب دیگه چته دختر یکم صبور باش

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

والا روزی ۱۰ تا از هر کدوم پسته و گردو و بادام میخورم یدونه گلابی و انار و موز میخورم نمیدونم که😔سو ...

صبرکن منم سریه مسئله رفتم سونورحمی واسه بقایاسقط که داشتم ولی ۵هفته بارداربودم وهیچی سونونشون نداده جتی ساک بارداری بهترین سونوشهرمون هستش

والا روزی ۱۰ تا از هر کدوم پسته و گردو و بادام میخورم یدونه گلابی و انار و موز میخورم نمیدونم که😔سو ...

قطعا پیشرفته عزیزدلم الانم شک ندارم دو هفته دیگه بری باز قلبش تشکیل شده دکترم میگه بعضی بچها زودی قلبشون تشکیل میشه بعضیا دیرتر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40