2777
2789
خب سربچه اولم مردم وزنده شدم این چهارمی ولی خیلی بارداری بسیارخوبی تاهفته پیش فقط معده ام اذیتم میکر ...

ماشالا عزیزم خدا حفظشون کنه میگن بچه ی اول فقط بارداری سختی دازه

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا روزی ۱۰ تا از هر کدوم پسته و گردو و بادام میخورم یدونه گلابی و انار و موز میخورم نمیدونم که😔سو ...

چرا پیشرفت داشته 

این ینی خیلی تنبله 

دیرتر معلوم میشه 

البته بستگی به دستگاه سونوگرافی هم داره ها 

چون اینایی که تو مطب خود دکترها وضوح بالایی ندارن نسبت به اونایی که تو مرکزهای مخصوص سونوگرافیه 

اصصصلا نگران نباش 

مطمئنم این هفته بری قلبشم میزنه به امید خدا 

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
ماشالا عزیزم خدا حفظشون کنه میگن بچه ی اول فقط بارداری سختی دازه

من اولی حالت تهوع زیادداشتم رودل زیادمیکردم دومی معمولی گاهی بالامیاوردم سومی کمردردودل دردشدیدداشتم اینوالحمدواالله بهترم

[QUOTE=398664547]پی وی من خرابه همینجا روی ارسال عکس بزن. یا اصلا متنشو بگو ببینم. بعدم مگه نمیگی رش ...

عزیزم متن سونوت چیه توضیحاتش

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من اولی حالت تهوع زیادداشتم رودل زیادمیکردم دومی معمولی گاهی بالامیاوردم سومی کمردردودل دردشدیدداشتم ...

ماشالا خدا حفظشون کنه براات 

من سر اولیم استفراغ شدید داشتم ولی یادم نیست چند هفته شروع شد 

الان که نه هفته شدم اصلا تهوع ندارم برام عجیبه 

پی وی من خرابه همینجا روی ارسال عکس بزن.یا اصلا متنشو بگو ببینم.بعدم مگه نمیگی رشد کرده خب دیگه چته ...

سونو اولم نمیدونم یادتونه یا ن گلم اصلا تو عکس ساک دیده نمیشد دکترم دستی نوشته بود ساک کوچیک بارداری مشاهده شد ۶ هفته و خورده تقریبا رفته بودم این سری هم ۸ هفته و دو روز رفتم نوشته ساک جنین و پل جنین موجود ولی قلب وجود ندارد دو هفته دیگ مراجعه شود