2777
2789
عنوان

شوهرم علنا دیگه گفت بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 11933 بازدید | 252 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین کاری که میگی میکنم چون هیچ فایده ای نداره هرکاری براش بکنم اون فقط بدیهامو میبینه فقط عیب هامو ...

فک نکن چون شوهرت از اولشم تورو نمیحاست الان فقط عیب و ایراداتو میبینه.. منی ک با عشق ازدواج کردیم هیچ وقت ندیدم یکبار تاییدم کنه.. هیچوقت ندیدم از خوبیهام بگه.. همیشه ایرادامو دیده یا ایراد روم گذاشته.. تا بخام برای بچم آرزویی برنامه ای هم داشته باشم فقط میگه عقده هاتو سر بچه خالی میکنی.. درحالی ک من نمیتونم مثل مادرهای چند دهه قبل بی فکر و بی برنامه باشم برای آینده بچم.. هزارتا برنامه براش دارم و تلاشمو میکنم ک یک بچه موفق بار بیارم.. منتها ایشون این برنامه هارو عقده میدونه.. انگار منم مادر خودشم ک بچه رو ب امان خودش ول کنم و برام مهم نباشه موفقیت هاش و آیندش... مردا همینن خاهر.. زیاد ب خودت سختش نگیر.. میبینی دوست نداره توام دوسش نداشته باش و برای خودت زندگی کن.. ولی بچتو بی مادر نزاری بری.. 

اره متاسفانه این مشکلو دارم برا همینم من کوتاه میام و انقد خوار و حقیرم بخدا قرص خوشبو کننده و آبنبا ...

استارتر خودتم حس میکنی دهنت بو میده یا بقیه گفتن؟ 

اخه منم سنگ بوزه دارم ولی خودم بویی حس نمیکنم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

پسر منم داغون بود با غرغره مخلوط آب نمک و سرکه سیب خوب شد ده روز بگذره از غرغره دوباره همینجوری مثل ...

اگه باز مثل اول بشه ک فایده نداره

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

استارتر خودتم حس میکنی دهنت بو میده یا بقیه گفتن؟ اخه منم سنگ بوزه دارم ولی خودم بویی حس نمیکنم

خودمم حس میکنم خیلی برام عذاب آوره واقعا

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اسی تو هم بعد اینکه چیزی خوردی دیگه بو نمیاد من بچگی عمل لوره کردم الان ندارم نمی دونم مشکل من از کج ...

من همیشه دهنم بو میده متاسفانه همیشه اتفاقا بعد خوردن چیزی هم بو میده چونکه تیکه های مواد غذایی که میخورم می‌ره تو حفره های لوزه هام گیر میوفته و انقد میمونن ک بوی به شدت وحشتناکی میگیرن یبار ی تیکه از اون سنگا در اومد از تو لوزه هام بوی خییییلی بدی میداد که قابل وصف نیست 😖

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

شاید دوست داره از جایی عصبی بوده اونجوری گفتع

چه می‌دونم بابا معلوم نیست با خودش چند چنده از دیروز همش دنبال توجیه رفتارشه بعد هی میگه برو ببین همزادی جن عاشقی چیزی نداری که اینجوری بهت نزدیک میشم حس و حالم می‌ره😐

اسی شوهرت عمداااااا این حرفا رو میزنه، نقشه داره، میخاد تو رو خسته کنه که بگی : مهرم حلال، جونم آزا ...

عزیزم من چهار سال پیش یبار راه طلاقو رفتم و مدتی هی راهم به دادگاه بود اینجا تو قانون ما به هیچ وجه پشت زن جماعت نیستن فقط پشت مردا هستن شوهر منم از اون سال دیگه هیچی بنام خودش نکرد چون مهریه مو گذاشتم اجرا پولاشو توقیف کردم برا خودم برداشتم، و وقتی چیزی بنامشون نباشه مهریه میشه سالی یه سکه که من زیاد برام مهم نیست باشه یا نباشه مهریه چون سالی یه سکه چنگی به دل نمیزنه فشاری هم به اون نمیاد که دلم خنک شه 

درکل هربار که دعوامون میشه میگه طلاق بگیر مهریه ات هم میدم منظورش سالی یه سکه اس!!

منم چون خیال رفتن ندارم فعلا حرکتی نزدم 

بخواد طلاقم بده خودش بده همون سالی یه سکه ام بده نده منم جدا نمیشم 

هرچند معلوم نیست فردا چه اتفاقی بیوفته معلوم نیست آینده چی میشه شاید من خودم خواستم جدا بشم این سالی یه سکه هم نخواستم